Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami hátránya a túl sok önkielégítésnek?
Figyelt kérdés
Sajnos egyedülálló vagyok, viszont a szexuális intenzitásom a tetőfokon,néha egyszerűen nem birok magammal.Fizetős örömökkel nem élek ( örömlányok).
Napi két önkielégítés az rendszeres, de néha ötször is összejön egy nap.
Nem lesz ennek valami káros hatása??? :S
22/F
2011. júl. 28. 00:08
11/16 A kérdező kommentje:
Az idővel efféle problémáim nincsenek, olykor képes vagyok 40 percig is eldolgozni.
Nem az a hamar elmenős típus vagyok.
2011. júl. 28. 09:29
12/16 anonim 

válasza:

Annyiszor csináld, ahányszor jól esik. Nem lesz tőle semmi bajod. Az meg tök jó, hogy akár 40 percig is eldolgozol, ha lesz egy barátnőd legalább sokáig fogod bírni vele is.
Amúgy hozzáteszem, hogy én is így vagyok vele, lány létemre. :)
13/16 A kérdező kommentje:
Még a végén kiderül hogy csupa előnyöm származik a buzgó tréningekből :)
2011. júl. 28. 10:01
14/16 A kérdező kommentje:
09:55
Melyik részre érted hogy te is így vagy vele? :)
2011. júl. 28. 10:05
15/16 anonim 

válasza:

Arra, hogy én is naponta minimum egyszer végzek önkielégítést. :)
16/16 anonim 

válasza:

Vicc nélkül nekem olyan mintha kisebb lenne tőle...:////
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!