Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondoltatok már extrém dolgokra szex közben? Mikre?
Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 23:49
2/9 anonim 

válasza:

Igen! Én például egy vadvízi evezős túrára! Ahogy elképzeltem a hullámokat, a testem átvette a mozgást, és úgy dugtam a csajt!
3/9 twinky 

válasza:

Volt, h arra gondoltam, vajh milyen ujabb ertelmetlen kerdest tettek fel ezen az oldalon.
Viccet felre teve, volt, hogy szakdogaleadas elott eszembe jutott, mivel kellene meg kiegesziteni. Na ott majdnem vege lett az aktusnak.
4/9 anonim 

válasza:

Ja, tiszta bungee jumping volt! És éppen hogy csak a farkam merült bele! :-D
5/9 A kérdező kommentje:
Na, ez furcsa, mert a napokban olvastam egy cikket, miszerint a férfiak csak a párjukra figyelnek szex közben, még a nők azzal vannak elfoglalva, hogy elég szexik e. Tévedtek.
2011. júl. 28. 00:13
6/9 anonim 

válasza:

Nekem pl az jutoot eszembe, hogy milyen lenne egy vízesésnél szeretkezni... :D
7/9 anonim 

válasza:

ha olyanra gondolsz, aminek semmi köze a szexhez, igen, volt olyan...az exemmel a kapcsolatunk végefelé már nagyon untam a szexet és volt h a mindennapi dolgaimon gondolkodtam, meg h mit kell venni másnap a boltban :D
22/L
8/9 anonim 

válasza:

Csak gondolni valami másra? Miért, veletek még sosem fordult elő, hogy tévét nézzetek közben? :D
9/9 twinky 

válasza:

Hogyne. Tvt nezni dugas kozben. Magdi anyus lepcson legurulasa vagy Horst Fuchs palacsintasutoje eleg kiabrandito :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!