Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogyan lehetne megoldani? Részletek lennt
Figyelt kérdés
Az elso alkalom eleggé fajt, szavakkal leirhatatlan modon, raadásul olyas valakivel akit nem szerettem. Elkezdtem jarni valakivel akit szeretek, és petting meg oral az kitunen megy, de egyszeruen lehetetlen a behatolas, nagyon faj, de meg ujj sem megy bele, es teljesen el vagyok keseredve. valami tanacs? :( :'( 18 L2011. júl. 27. 23:43
2/6 anonim 

válasza:

Én is így voltam az elsőnél. Borzasztóan fájt, pedig akartam, legelőször az ujja is alig ment be. Aztán egyik hétvégén eldöntöttem, hogy akkor is megcsinálom, és túlesek rajta, ha nem tudom, mi lesz.
És megtörtént, nagyon fájt, eszméletlenül, pedig még sikosítót is használtunk. Aztán a második, de még a harmadik is fájt. De kibírtam, ls szépen fokozatosan lett jobb.
Sablonduma, de próbálj ellazulni, és arra gondolni, hogy ez most nem fog fájni. De ettől még persze fájni fog valószínűleg, de határozd el magad.
És síkosítót mindenképp használjatok!
Szurkolok.
22/L
3/6 Antihater 

válasza:

Relaxálj, görcsölsz nagyon valószinűleg, hangolódjatok rá, kis ital, gyertyafény, illatgyertya, vagy mittom én mi lazít el téged :D hosszú előjáték, sikosító...
4/6 anonim 

válasza:

hát ezért mondják,hogy olyannal feküdj le aki igazán szeretsz,és ezért sem mindegy hány évesen veszíted el,ráadásul,ha az első nagyon rossz nem igazán lesz jó a többi sem,az első szexuális aktus nagyon befolyásolja a többit,hány évesen veszítetted el?
5/6 anonim 

válasza:

nem lehet, hogy túl nagyok voltak?
6/6 anonim 

válasza:

Én is voltam ilyen szűk 15 éves lánnyal. 1 óráig tartott a szex, mire sikerült teljesen behatolnom. Annyira szoros volt, ráadásul volt mikor nekem is fájt. De aztán kitágult és sikerült végig csinálni. A csajnak nem fájt, csak nem volt kellemes és nem élvezett el.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!