Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Télleg a fiúk is lehetnek terhesek?
Figyelt kérdés
egyik osztálytársam mondta h a fiúk is simán teherbe eshetnek. nem tom h hidjek e neki :S dehát ott van az a film is amiben az arnold svarcenegger is teherbe esett. segítsetek lécci mert nem tom h most mivan :SSS2011. júl. 27. 23:30
11/23 anonim 

válasza:

ahelyett h az okos barátoddal beszélgetsz figyelj oda biológiaórán ;)
12/23 anonim válasza:
az osztálytársadnak igaza van....engem pl földönkívüliek raboltak el és rektak segbe....és azután 8 hónapra magszültem supermant....ja és tudok tüzet lőni a kezemből :)
13/23 anonim válasza:
Csak elég LSD-t kell beszedni hozzá ;)
14/23 anonim 

válasza:

Gondterhesek bármikor... én is az vagyok!
15/23 anonim 

válasza:

aki azt mondja hogy nem lehet az hazudik..
osztálytársad is mondta(miért hazudna?) meg ott van schwarzenegger ez sztem elég bizonyíték
16/23 anonim 

válasza:

Csak Amerikában lehet, mert Amerika a korlátlan lehetőségek hazája.
17/23 napietus 

válasza:

Magyarországon is megtörtént szegény Eperjes Károllyal a "Legényanya" című filmben. aki nem látta, nézze meg, érdemes :D
18/23 anonim válasza:
1 válaszoló az első képen az a pasi nem terhes hanem a sasját ikertestvére van benne mert amikor az annyuk méhében fejlődtek összenőttek és az orvosok fogakat me csontokat találtak a hasába elég durva.........
a második meg igazából nő volt....tehát igazi férfi nem lehet terhes
19/23 anonim válasza:
utccsó vagyok soha ne halgass az osztálytársaidra........
20/23 anonim 

válasza:

Gratulálok, ezennel elnyerted a hét legidiótább kérdése címét.
"ott van az a film is amiben az arnold svarcenegger is teherbe esett."
Egy másik filmjében pedig visszament az időben, hogy megölje John Connort. Most akkor szerinted 2029-ben a robotok fogják uralni a Földet?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!