Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meleg fiúk! Ha lenne rá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk! Ha lenne rá lehetőségetek, átváltoznátok heterová?

Figyelt kérdés
Válaszodat indokold is!
2011. júl. 27. 22:12
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Igen!

Indoklás:A melegek betegek! Ez egy genetikai betegség!!

2011. júl. 27. 22:13
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
én legszívesebben gyönyörű pillangóvá változnék de megmaradok hernyónak :(
2011. júl. 27. 22:15
 3/10 anonim ***** válasza:
61%
Nem betegek csak más a szexuális igényük. Betegségröl szo sincs, akkor sem ha egyeseknek nem tetszik ez.
2011. júl. 27. 22:22
 4/10 anonim ***** válasza:
a melegek nem betegek, csak több bennük a női hormon, drágáim. elmondom nektek.:D ugyanígy a fiús csajokban pedig több a férfi hormon...
2011. júl. 27. 22:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem változnék át, mert ez az én egyéniségem, személyiségem része. Ha heteróvá változék, azzal megszűnnék önmagam lenni, egy másik lény lennék.
2011. júl. 27. 22:28
 6/10 A kérdező kommentje:

22:28!

Végre egy hasznos válasz! Nagyjából én is így vagyok vele, de azért sokszor belegondolok abba, hogy könnyebb lenne az élet heteroként.

2011. júl. 27. 22:31
 7/10 anonim ***** válasza:

Kedves 22:13!

Te melegnek érzed magad?

Mert a kérdés meleg fiúkhoz szólt.

A válaszaid hasznosságából, és abból ítélve hogy egy kérdést nem tudsz értelmezni, ki lehet következtetni hogy milyen emberek hirdetik hogy ez betegség.

Én talán fontolóra venném, mert jó lenne rendes családba élni majd gyerekekkel stb... De már megszoktam ilyennek magam.

2011. júl. 27. 23:06
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát csak az a meleg mondaná azt hogy nem aki talán teljesen jó kapcsolatban él régóta munkahelyén és családja elfogadta a másságát és biztos helyzete van. Minden más esetben szerintem igent mondanának.

Én melegként nem szeretnék semmit jobban mint heteró lenni, sokkal egyszerűbb lenne az életem. Én nem értek egyet, hogy más személy lennék, én ugyan az a személy lennék csak másokra állna fel.

Nagyon nagyon nagyon sokszor azért hagytak ott mert ez nem "normális" élet sok biszex barátom inkább csajjal akart összejönni és gyereket akar. És ilyenkor azt kívántam volna nem hogy csak heteró hanem lány lennék, hogy a legtöbb embert akit valaha szívből szeretem ne csak azért hagyott volna el mert meleg fiú vagyok :S

Gyereket és egy szerető párt akarok de ha csajjal jövök össze magamat fogom utálni, hogy a másikat hogy átvertem, de ha meg fiúval nem hiszem hogy normális életem lehet, nem feltétlen hogy van vagy nincs gyerek mert ha van egy szerető társ mellettem leszarom a gyereket, de ha megtalálom életem szerelmét aki csak engem akar akkor sem lenne nyugodt az életünk, mindig azon gondolkoznék hogy na most ki fogja elfogadni és ki nem :S

Úgyhogy ha lehetne én mindenképp heteró lennék:)

20/ meleg F

2011. júl. 27. 23:43
 9/10 anonim ***** válasza:

hát, nehéz kérdés. ha hirtelen kellene válaszolnom, azt mondanám, hogy igen de most elgondolkoztam rajta és elbizonytalanodtam.

Leginkább csak azért lennék hetero, hogy saját gyerekem születhessen, bár úgy érzem egy örökbefogadottat is sajátomként tudnék szeretni. Ezt leszámítva, ha találnék végre egy olyan közösséget, ami nem vetne ki magából, akkor semmi bajom nem lenne a szexualitásommal

2011. júl. 28. 09:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Én átváltoznék.Nagyon sajnálom, hogy ennek születtem.Sokkal de sokkal egyszerűbb lenne az életem és nem ilyen nyomorultul magányos.
2012. febr. 23. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!