Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha kihúzom elötte mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kihúzom elötte mikor elélveznék, van esély a terhességre?

Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 21:58
1 2
 11/18 anonim válasza:
nem véletlen találták fel az óvszert!
2011. júl. 27. 22:27
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem egy pasi érzi azt is ha jön az előváladék!Vagy tévedek?Akkor ez a módszer nem olyan megvetendő!Bár igaz attól is függ a nő mennyire termékeny!Puff sok sok kérdés van itt..amit fel lehetne tenni!
2011. júl. 27. 22:39
 13/18 anonim válasza:

Nos, nem volt kedvem mindent végigolvasni, mert láttam elég nagy kreténségeket.

A lényeg, hogy az előváladék is tartalmazhat hímivarsejteket, de nem kötelező. Azt hogy az előváladék jön vagy nem, nem érzed, mert nem olyan hűde nagy adag. A megszakított közösülésnél nagyobb probléma az, hogy bekövetkezhet spontán magömlés még az előtt, hogy az ember kiveszi. persze vannak olyanok akik kontrollálni tudják, de közel sem a többség. Lehet úgymond észre sem veszi a szeretkezés heve mellett és ő csinálja tovább, mert van még anyag, de egy része kicsusszant, és meg van a baj. ezért kell az óvszer!

Aztán valamit olvastam, hogy a hímivarsejt nem úszkál el a helyére hanem be kell lőni. Részben igaz, de igenis elúszkál, főleg, hogy a megtermékenyítés ha jól emlékszem általában a petevezetékben történik, plusz órákon át életképes marad megfelelő környezetben, mint például egy nőben.

De szerintem ne félj, de azért legközelebb használjatok gumit, mert azért egy nemvárt terhesség lehet nem jó móka.

2011. júl. 27. 22:54
 14/18 anonim ***** válasza:

Én is így védekeztem 4 évig folyamatosan a kapcsolatomban. Sosem volt baj. Kis szünettel ment a második menet is.

Szerencsénk volt. Azóta mással is védekeztem így, abból se lett baj. És igen van esély a terhességre. Még az is jobb védekezési mód, ha a vége előtt vagy a felénél a fiú felhúzza a gumit.

27 F

2011. júl. 27. 23:16
 15/18 anonim ***** válasza:

Barátnőm ilyen "védekezési módszerrel" esett teherbe 4!!! év után. Most két hetes a pici.

Szóval ez olyan dolog, hogy vagy bejön vagy nem. Mindenesetre nem játék.

2011. júl. 27. 23:19
 16/18 anonim ***** válasza:

utolsó: de nagyon nem mindegy, hogy MITŐL esett teherbe: attól, hogy későn húztad ki mert már belőttél, vagy csak az előváladéktól (vagyis nincs tudomásod arról, hogy spermát juttattál volna a hüvelybe)

a NŐ egészében NEM megfelelő közeg a hímivarsejt életben tartásához, a hüvely meg különösen nem az.

azaz a hímivarsejt hüvelyben elpusztul elég hamar, ha nem sikerül belőni a "helyére", azaz a méhszájon túlra.

ezt egy előváladék (még ha tartalmaz is spermiumot) nem tudja produkálni, hiszen az nem lövődik, hanem becseppen a hüvely falára, ahol a savas közeg miatt halál vár rá.

szerintem nincs esély a terhességre, de nem megbízható módszer ez, mert mi van, ha későn kapcsolsz?

idősebb és gyakorlottabb férfiak prímán tudják kontrollálni a kilövést, de fiatalkorban kár ezzel próbálkozni. esetleg önkielégítések alkalmával ajánlatos edzeni erre a témakörre, azaz az ejakulációt elhúzni és irányítani

2011. júl. 28. 09:14
 17/18 anonim ***** válasza:

Utolsó: Nem tök mindegy, hogy mitől esik teherbe?

Elhiheted, hogy az a több ezer férfi, aki így ejtette teherbe a nőjét, azt mondja, hogy "időben kivette".

Bizony van olyan, hogy orgazmus előtt ürül ondó, és ezt a férfi nem érzi. Ő azt hiszi, időben kivette, közben meg a nagy szart.

2011. júl. 28. 09:35
 18/18 anonim ***** válasza:

09:14

Az szerintem tök mindegy, hogyan történt. A lényeg, hogy óvszer nélkül történt a "védekezés".

2011. júl. 28. 09:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!