Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 14-15 éves párok! Ti hol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-15 éves párok! Ti hol tartotok a kapcsolatotokban? Meddig jutottatok el? Milyen gyakran csináljátok? (szex, petting)

Figyelt kérdés
Én és a Párom ma vagyunk 2 hónaposak,akkor pettingeltünk először, mikor másfél hónaposak voltunk. és, viszonylag gyakran tesszük ezt,majdnem minden találkánál,a párom elég heves,tehát gyakran előjön belőle a szex éhes nő:D elég ha picit vadabbul csókolok, vagy megmarkolom a fenekét, és már is leteper:D mi a véleményetek?szerintetek ez normális egy 2 hónapos, 15 éves párnál?
2011. júl. 27. 21:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
68%
már matchboxoztunk közösen.
2011. júl. 27. 23:11
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
még csak 14 és 15 évesek vagytok!! egyáltalán nem normális.ha a csaj 14/15 és a srác 18 akkor oké h 2hónap után lefeküdnek..de 15éves fiú létedre várj már a csajra!! először ismerd meg a testét és majd utána feküdjetek le! sztem a 2 hónap korai!
2011. júl. 27. 23:22
 13/21 anonim válasza:
89%
Párom? Ilyenkor szoktam nevetni a mai fiatalokon. Nekem 3éve van Párom és 18 éves vagyok, és 2évet várt rám !! Nem az hogy 2 hónap után...ismerd már meg, tudj róla mindent, mielőtt lefeküdnél vele. Lefeküdnél vele?? Mielőtt egyáltalán hozzá nyúlnál!! Most én nem oktatlak ki, mert a Ti dolgotok...de ez nem normális dolog. Inkább menjetek sétálni, kajáljatok, vagy mozizzatok...de a szexen járjon az eszetek, vagy legyetek már együtt vagy fél éve, hogy tényleg azt mondd, hogy szereted..mert 2hónap alatt nem lehetsz szerelmes egy örök életre...
2011. júl. 28. 00:01
 14/21 anonim válasza:
100%
*de NE a szexen járjon már az eszetek. ezt kihagytam...bocsi
2011. júl. 28. 00:02
 15/21 anonim ***** válasza:
Amúgy, szerintem mindenki maga dönti el, mikor érzi magát készen rá. Ha most azt mondjuk feküdj le vele, akkor le fogsz? Ha azt mondjuk nem, akkor nem? Mindenki saját maga érzi. Én akkoriban nem bántam meg, más lehet megbánta. Okosan gondolkodj, gondolkozz el, mit érzel, készen vagy e már, nem hülyeség-e, és akkor dönts.
2011. júl. 28. 00:17
 16/21 anonim ***** válasza:
16L voltam
2011. júl. 28. 00:17
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Én 14 évesen jöttem össze egy velem egykorú fiúval. Mi már 3 éve osztálytársak, 2 éve barátok voltunk, így már jól ismertük a másikat, így szerettünk egymásba (bár ma, egy majdnem 4 éves kapcsolatban élve inkább azt mondom, gyerekszerelem volt, akkor még nem tudhattam, milyen az "igazi"). Nálunk fél év után kezdtünk először jobban tapizni, meg vetkőzni, azután jött a petting. A maximum az orál volt. Mindez nagyjából 3 hetente, mivel együtt aludni nem engedtek minket a szüleink, és kettesben se sokat voltunk úgy, hogy ilyesmit csinálhattunk volna. Nem ezen járt az eszünk, hanem mindenféle közös programot szerveztünk... Másfél évig jártunk, de eszünkbe se jutott még, hogy lefeküdjünk egymással, igaz, a legvégén már szó esett a dologról.

A szakítás után jöttem össze a nálam 2 évvel idősebb barátommal, aki 1 évet várt rám, azután vette el a szüzességem...

Bocsi, hogy nem mostani 14-15 évesként írtam, csak elmondtam, hogy nálunk hogy volt ennyi idősen, nem annyira régen...

Szerintem ilyen fiatalon még nem a szexualitáson kéne lenni a hangsúlynak, mert mind testileg, mind lelkileg fiatalok vagytok még hozzá. Persze lehet, hogy ti úgy érzitek, nagyon akarjátok a másikat, ebbe nem is kötök bele- de azért rengeteg dolog van még, amit lehet csinálni együtt, sokféle programot szervezni. Az elég furán hangzik, hogy majdnem minden találkánál pettingeltek- ez azt jelenti, hogy soha nem jártok együtt sehova, csak egymásnál találkoztok- vagy még rosszabb: nyilvános helyen pettingeltek?? Mert egyik se hangzik túl jól... Csináljatok egyéb közös programokat is, ne csak a "szexről" szóljon a kapcsolatotok. Ez amúgy kortól függetlenül érvényes.

20/L

2011. júl. 28. 01:15
 18/21 A kérdező kommentje:
"a szerelemnek nem lehet határt szabni" a párom, nem gyerek szerelem... a gyerek szerelem 5.-es korban van:D..én meg már középsulis vagyok. ne merjetek kételkedni mások érzéseiben..
2011. aug. 3. 23:57
 19/21 A kérdező kommentje:
Utolsó. nem, természetesen nem nyilvános helyen tesszük. és vannak közös programjaink, koncertek, bulik, randik, fagyizás,motoros találkozók,következőnek csak szombat fogunk találkozni, én megyek majd hozzá, kirándulunk az erdőben, viszem a gitárom és tanítgatom, aztán megnézünk egy filmet:)..tehát nem csak a "szexről" szól:) megvannak a közös dolgaink:)
2011. aug. 4. 00:02
 20/21 anonim ***** válasza:

17L-20F

Mi 3hónapig csak ismerkedtünk, semmi csók, semmi petting, semmi, és miután hivatalosan is együtt voltunk, rá 2hétre feküdtünk le egymással. Én szűz voltam, ő nem. Most leszünk 1 éve együtt. Nem bántam meg, bár tény, hogy senki másnak nem adtam volna oda magam 2 hét után, sokan "próbálkoztak" előtte.

2011. aug. 24. 13:40
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!