Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan ujjazzam meg magam?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lambi85 kérdése:

Hogyan ujjazzam meg magam? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Elsőről van szó. Többször is megpróbáltam, de csak 2 centire merem bedugni az ujjamat,ha tovább megy, érzek valamit ott, amitől nem merem tovább dugni. Nem fog fájni ha tovább megy? Valamit rosszul csinálok? Kérek még tippeket, hogy mit csináljak. Nem tudom, hogy értettétek-e a kérdést, de valamit próbáljatok írni. Előre is köszi a válaszokat. 13/L
2011. júl. 27. 20:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Tényleg felesleges az ujjaidat beerőltetni, mikor úgysem történne semmi jó ettől. A csiklódat próbálgasd, ebben a korban az az érzékeny már/még.

Tényleg ennyire érdekel a téma?

2011. júl. 27. 21:45
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

várj még vele 5 évet. A csajok csak az után szoktak elkezdeni maszturbálni miután meg volt nekik az első szex.

mert azelőtt még nem tudják milyen jó érzés.

2011. júl. 27. 22:12
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát, pedig szerintem is korai, hogy egy csaj már 13 évesen ujjazni akarja magát. Ott van a csiklód, egy darabig még bőven elegendő elfoglaltság kellene legyen annak a felfedezése.
2011. júl. 27. 23:22
 14/16 anonim ***** válasza:
43%
22:12: te már csak tudod -.- (de azt biztosan, hogy lehet egyetlen mondatban két hülyeséget is írni)
2011. júl. 28. 09:02
 15/16 anonim ***** válasza:
13 évesen miért ne? énis annyi vagyok és én már ujjaztam magam na? hogy lehettek ilyen bunkók úristen kiváncsi(kiváncsiak) vagyok/vagyunk hogy ti hány évesen kezdtétek el a 'szex' dolgot?... :)
2011. nov. 20. 20:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát nem 13 évesen már ne is haragudj... -.-
2011. nov. 20. 21:46
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!