Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy elfelejtsem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy elfelejtsem? (lent)

Figyelt kérdés

Tegnap este a pasim megerőszakolt, én nem akartam de nem hallgatott rám csak folytatta, és nekem ez volt az 1. és nagyon fájt, és nem volt jó érzés.

Mit csináljak hogy elfelejtsem?

A pasimmal nem szeretnék szakítani mert nagyon szeretem attól még, csak fáj hogy ennyire erőszakos volt velem.

Mit tegyek?

én 18/L ő 20/F

2011. júl. 27. 20:50
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ja és most félek tőle
2011. júl. 27. 20:50
 2/12 anonim ***** válasza:
Beszéld meg tőle. Az ilyen fiú nem érdemel meg...
2011. júl. 27. 20:51
 3/12 anonim ***** válasza:

tőle. *Vele

Ha fontos, rosszabb esetben pszichológus is lehet belőle... :S

2011. júl. 27. 20:53
 4/12 anonim ***** válasza:
ha szeret és férfi már nem pedig fiú majd látni fogja rajtad a félelmet és jó esetben megkérdezi miért félsz szt és bocsánatot kér minden happy ha nem akkor fogalmam sincs :S
2011. júl. 27. 20:54
 5/12 anonim ***** válasza:
kamu kérdés
2011. júl. 27. 20:57
 6/12 A kérdező kommentje:
igen biztos megkérdezi, de nem merek vele találkozni de attól még le fogok menni mert holnap jön és ez nem kamu
2011. júl. 27. 21:00
 7/12 szenszi ***** válasza:
én személy szerint szétcsapnám az arcát egy vaslapáttal, de te tudod. ha tényleg ez a helyzet és nem hagyta abba, akkor aztán baromira szerethet...
2011. júl. 27. 21:04
 8/12 anonim ***** válasza:
Hagyd el. Mondd meg neki, hogy hozzád ne menjen emiatt. Ha térden állva csúszik el hozzád, és valami nagyon igazinak tűnő kifogása van, és igazán bocsánatot tud kérni, akkor talán bocsáss meg neki, egyébként én nem tenném...
2011. júl. 27. 21:08
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha már megkérdezi hogy mitől félsz az már egy jó pont. Tegyük fel elmondod neki hogy mitől ha azt mondj "Ugyan már miért csinálsz ilyen ügyet belőle" vagy valami ilyesmi akkor valami értetlent szedtél össze de ha bocsánatot kér és látszik rajta hogy szívből mondja (amit te észre fogsz venni) akkor "normális" a srác csak elvitte az indulat szex közben!
2011. júl. 27. 21:09
 10/12 A kérdező kommentje:
és ha terhes lettem? most tényleg félek
2011. júl. 27. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!