Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom nem szereti kezdemén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem szereti kezdeményezni a szexet. Most hagyjam el?

Figyelt kérdés

csak mert hosszú távon gondolkodom.

szóval mivel ő nem szeret kezdeményezni, ezért ha megkérném rá, muszájból csinálná és minden alkalommal külön könyörögnöm kellene- mert ez tesztelve.

és ha van is kezdeményezés, akkor 5 perces az előjáték, nekem ez nulla.

és mellesleg én nem szeretem az orálisat, de többet csinálom, mint amennyi konkrét aktus van.

kb 70-30 az arány

mindent összevetve a szexet csak lelkileg élvezem, mondhatni szeretetből csinálom. vagy tűröm...

szóval ez szakítóok?

mert amúgy kikészülnék totálisan a szakítástól.

vagy van megoldás?

2011. júl. 27. 20:48
 1/8 Talán én? ***** válasza:

VAN!

Mond+ neki legyen férfi a talpán ragadjon meg vágjon le az ágyra tépje le rólad az utolsó szem göncöt is kenjen be olajjal és mehet a móka :D

komolyra fordítva tényleg mond+ neki hogy te ezt úgy érzed mint ha te lennél a férfia a kapcsolatba (néha néha ha a csaj kezdeményez az fel izgatja a pasit de ez ritka eset mert ált a férfinak kellene!)szóval puhán mond el hogy mi a szitu :P

2011. júl. 27. 20:56
 2/8 A kérdező kommentje:
vagy esetleg vélemény, mitől lehet ilyen a barátom?
2011. júl. 27. 20:56
 3/8 A kérdező kommentje:

TÉNYLEG!!!!!!!!

néha én érzem magam a férfinak, és ezt mondtam is már neki!!!!

főleg amikor kitaláltam, hogy extrém helyen csináljuk, jött azzal, amivel a csajok szoktak, hogy mi van, ha meglátnak, meg ilyenek!

akkor akadtam ki és borultam ki és az egészből viccet csinált és elröhögtük.

de tényleg ez van :(

2011. júl. 27. 20:58
 4/8 Talán én? ***** válasza:
dobok 1 e-mailt
2011. júl. 27. 20:59
 5/8 anonim válasza:

Nem kell könyörögni.. Simán megcsókolod, csak csókolod és csókolod ameddig már ő fog kezdeményezni...:D

De emiatt ne hagyd el..az Istenért se..

2011. júl. 27. 21:15
 6/8 A kérdező kommentje:

ebből eszembe jutott egy ötlet :)

felhúzom és nem fejezem be.

és mindig ez lesz

2011. júl. 27. 21:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Érdekes. Ti mindent elvártok tőlünk, hogy mi tegyük meg az első lépést: leszólítás, randirahívás, előre kimondani, hogy szeretlek stb.

De ha már tenni kell valamit, jelen esetben a szex kezdeményezése az már derogál.

Szerintem neked nem az a bajod, hogy nem kezdeményez. Ha annyira szeretnétek egymást, akkor képesek lennétek megbeszélni.

2011. júl. 28. 12:01
 8/8 A kérdező kommentje:
de nem értesz semmit kedves előző
2011. júl. 28. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!