Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex, és egészségmegőrzés? Mire kell figyelni?
EÜ-sként két dolgot tanácsolnék:
-1.: VÉDEKEZÉS! Nem csak idegen partnereknél a nemi betegségek elkerülése végett, hanem mert a végbélben nagyon sok kórokozó van, ami súlyos fertőzést okozhat. Kötelező az óvszerhasználat!
-2.: Ne túl gyakran, és akkor se eszetlenül. A heti 1-nél több anális szex kitágíthatja az záróizmot, amit nagyon nehéz helyretenni (nálunk több meleg is megfordul ezen probléma miatt). Fontos a megfelelő síkosítás, és fokozatosság, mert a felrepedt végbél vérfertőzést okozhat.
Gyakorlott melegként:
Jaja heti egynél több ne nagyon legyen sztem tudtok mást is találni. Az a fő hogy előtte mindenképp tisztálkodj ha tudod most ki az alfeled, de egy ürítés és tisztítás a komfortosság és a higiénia miatt fontos. A külső izmot gyakorlat kérdése hogy kitágítsad vagy hogy megszokjad. Az elején ilyen égető érzést érzel de a 2-3 alkalommal akár ujjal is kitágíthatod már meg lehet szokni. A belső záróizmot meg minden alkalommal lassan tágítsátok, amikor a másik a farkát benyomja lassan menjen és sok síkosítóval. Mert ha gyorsan megy olyan éles fájdalmat érzel ami nagyon kellemetlen. Ha lehet mindenképp gumival csináljátok, de ha nem akkor legyén nagyon körültekintő. Én csak kb egy éves kapcsolat után ha teljesen megbíztam a partneremben egyszer egyszer engedtem gumi nélkül, 2 ilyen kapcsolatom volt és szerencsére egyiktől sem kaptam el semmit és a barátaimnak sem lett semmilyen baja. De ez lehet hogy egyéni eset.
Ne legyél szaros.
De van aki szereti a sport csokit XD
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!