Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől jó az anál szex?
Miben jobb, miben rosszabb mint a rendes szex?
Nemet írjatok!!
sztem nem rossz érzés, és megfelelő síkosítással egyáltalán nem fáj
20/L
Ezt nem lehet elmondani, ki kell próbálni! Olyan élményben lesz részed, mint még soha. Egyáltalán nem fáj. A barátommal úgy szoktuk csinálni, hogy a farka a fenekemben van, a másik lyukban pedig egy vibrátor. És így csinálja vele egyszerre. És hagyom hogy a fenekembe élvezzen. És életemben először többször is elélveztem. Ezt mindenképpen meg kell tapasztalni. Addig senki se mondjon erről véleményt, amíg nem próbálta. Már attól felizgultam, hogy ezt leírtam.
Persze a higiéniára mi is maximálisan odafigyelünk + sok síkosító. Utána nincs semmilyen kellemetlen érzésem. Persze nem csináljuk naponta, csak 2 vagy 3 havonta. Úgyhogy semmi bajod sem lesz tőle ha mértékkel csinálod. Ne hallgass a károgókra, ha élvezed, csináld bátran.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!