Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok meddig és mennyire fáj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok meddig és mennyire fáj az anál szex?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok és kiváncsi.De félek is tőle nagyon.Hány alkalom után élvezhetem? Tudhatom most valamiből hogy lessz-e közben orgazmusom?
2011. júl. 27. 18:05
 1/6 anonim ***** válasza:
hát azért a gyomrodig ne nyomasd föl : $$$$$$$$
2011. júl. 27. 18:13
 2/6 anonim ***** válasza:
45%

Élvezni sosem fogod,max megszokod mert kitágulsz.

G pont pedig nincs a seggedben.

2011. júl. 27. 18:13
 3/6 anonim ***** válasza:
helyedben utána olvasnék a dolgoknak. elvileg van aki szereti, de ahhoz hogy jó legyen egy tapasztalt partner sem árt ebben.
2011. júl. 27. 18:34
 4/6 Antihater ***** válasza:

Na ide is bemásolom amit már két topicba beírtam...

Előbb kérdezte valaki "Miért jó az análsex", amit odaírtam, ide is bemásolom.

Ember függő, egyrészt akkor fáj ha egy vadállat csinálja... a "jéééé itt egy luk, bumm bele" bunkók miatt terjedt el hogy fájdalmas -.-' ezek azok az ökrök azok akik ugyan így veszik el lányok szüzességét...

Ne írjuk le megint amit már 500x megtettek előttünk...

Keress rá neten a biztonságos anál, vagy safe anal szavakkal ha tudsz angolul.

Rengetegen élvezik, ha jól csinálják se kellemetlen dolgok, se fájdalom nem jelentkezik. Olyan nők is vannak akik jobban kedvelik az anált.

Nem elutasítónak kell lenni az új dolgokkal szemben, hanem utánajárni és tapasztalni, próbálkozni, de semmit se bunkó barom kontár módra... ez úgy általánosan vonatkozik :D

Ja és azért lehet élvezni, mert rengeteg idegsejt található az ánusz környékén, erogén zóna, csak valamiért elfelejtik megemlíteni...

2011. júl. 27. 18:44
 5/6 Antihater ***** válasza:
Egyébiránt kérdésed lenne írj nyugodtan nekem, segítek, nem neked ugrok...
2011. júl. 27. 18:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 1. alkalommal is élveztem. Előtte sok előjáték, és korábban szex alkalmával egy kis popóujjazás, tágítás, hogy hozzászokj az érzéshez. Sok síkosító, gyengédség. Ha nem érzed, hogy orgazmusod lenne a sima análszextől, akkor te, vagy a párod izgassátok a csiklódat, és tuti a siker. De nekem szokott orgazmusom lenni enélkül is. Sok sikert!
2011. júl. 27. 19:33

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!