Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Haragudni fog szerintetek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haragudni fog szerintetek? Fiúk véleményét várom első sorban.

Figyelt kérdés

Már 2 éve sokat beszélgetek MSN-en egy sráccal. Nagyon aranyos meg minden,azt mondta, hogy találkozni akar és tényleg lehetne köztünk valami, viszont én még szűz vagyok, de azt mondtam neki, hogy már nem vagyok... hazudtam neki:S Ti dühösek lennétek érte, ha a helyében? Normális válaszokat kérnék...

16L

2011. júl. 27. 17:51
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2011. aug. 6. 21:43
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem haragudnék, az ilyen netes csóka úgysem jut el odáig, hogy lefektessen.
2011. aug. 6. 21:58
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem haragudnék
2011. aug. 6. 22:18
 14/19 anonim válasza:
tuti nem haragudnék :D
2011. aug. 6. 22:32
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem, de mondd meg neki az igazat! Nekem is azt mondta a párom, hogy már nem szűz, mert szégyellte, hogy még az, pedig igazából inkább azt szerettem volna, ha szűz. Szerencsére az volt, de azért megmondtam neki, hogy milyen butus volt, mert ezt nem kell szégyellni, és én ennek örülök jobban. (Így egymással vesztettük el. :D)
2011. aug. 6. 22:40
 16/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

21:58 honnan veszed hogy nem jutna el odáig? A nővérem így ismerkedett meg a férjével, ezért adok egy esélyt a dolognak.

2011. aug. 6. 22:46
 17/19 anonim ***** válasza:

Hát ha aktusra kerül sor az úgyis "észrevevődik"...

Amúgy nem haragudnék a helyében, de azért nem jó egy kapcsolatot máris hazugsággal kezdeni... jó tudom ez nem olyan hazugság, de akkor is... Amúgy az exemmel az volt a sztori, hogy mi is chaten ismerkedtünk meg, 19 éves volt a csaj és mikor azt mondta, hogy szűz én annak csak örültem, pedig ő cikinek tartotta....

Szóval 16 évesen te ne sajnáld, hogy szűz vagy!

22F

2011. aug. 6. 23:16
 18/19 anonim ***** válasza:

Megölnélek érte!!!

:)

Én örülnék neki!!!Semmi gáz nincs,ha csak a fiú nem fiatal.

2011. aug. 6. 23:39
 19/19 anonim ***** válasza:

Hát én tuti fel lennék háborodva és soha nem állnék szóba veled :D!

Nincs az a pasi aki ezért haragudna amúgy...

2011. aug. 7. 05:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!