Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne legyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne legyek annyira nedves?

Figyelt kérdés
Mikor szexelünk és nagyon benedvesedek nagyon fura hangok lesznek. Páromat nem idegesíti, de engem igen. Ezért lenne jó, hogy kevésbé legyek nedves. Mikor nem vagyok annyira (nagyon ritkán) akkor nincsenek azok a fura hangok.
2011. júl. 27. 16:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Örülj neki:)
2011. júl. 27. 16:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Tudnád meg milyen ha egyáltalán nem tudsz nedvesedni és minden fáj :S inkább örülj neki!
2011. júl. 27. 16:50
 3/9 anonim ***** válasza:
én is így vagyok de engem nem zavar:)tégec se kéne h zavarjon
2011. júl. 27. 16:50
 4/9 A kérdező kommentje:

Barátom is ezt mondta, hogy örüljek neki, mert nagyon sok csajnak ez nem adatott meg :\

Örülök is neki, de ez már tényleg a nagyon sok kategóriába tartozik :\ Mikor már a hasa alsó részén is olyan meg mindkettőnk combja is. Utána meg törölközővel kell magunkat megtörölni ott alul, mert a zsebkendő kevés :\

2011. júl. 27. 17:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Én továbbra is azt mondom, hogy örülj neki!:)
2011. júl. 27. 17:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Jajj nyugi mááár :D hidd el ha nem nedvesednél egyáltalán ah én, 1 alkalom után visszasírnád a mostani állapotot.
2011. júl. 27. 18:04
 7/9 anonim ***** válasza:

A szex ezzel jár, mocskos és lucskos, és úgy a legjobb XD De tényleg félre a viccel, örülj, hogy ennyire benedvesedsz, és ez szerintem a barátodnak tetszik a legjobban, ezzel a tested csak azt üzeni neki, hogy valamit nagyon tudhat.

24/N

2011. júl. 27. 19:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Legjobb! Miért elégedetlenek a csajok mindig valamivel?

Azok a "hangok" pedig kívánatos hangok!

2011. júl. 27. 19:46
 9/9 anonim ***** válasza:
hajszáítóval szárítsd közben.
2011. júl. 31. 20:55

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!