Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire nagy gond, ha csak szexkapcsolatot szeretnék mostanság kialakítani? 21/F

Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy próbáltam normális kapcsolatot, de nem kellettem egy lánynak sem, mindig visszautasítottak valamiért, vagy egy idő után lekoptattak. Egyszerűen elegem van ebből már! Inkább szeretnék csak kötöttségek nélkül egy jó kis csajjal szexelni, abból nem lehet probléma, mert úgyis csak szexről van szó. Nincs csalódás, vagy fájó szakítás. Nektek mi a véleményetek? Ti benne lennétek egy ilyen kapcsolatban?
2011. júl. 27. 16:43
 1/7 anonim ***** válasza:
prostik is léteznek... :D
2011. júl. 27. 16:45
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem van is nincs vele semmi probléma ...
2011. júl. 27. 16:47
 3/7 A kérdező kommentje:
én nem a fizetősre gondolok most, hanem amikor két fél: egy nő és férfi dönt úgy, hogy egymás vágyait kielégítik, de mindenféle párkapcsolati kötelezettség nélkül
2011. júl. 27. 17:13
 4/7 anonim válasza:
Ha ennyire vagy csak képes, akkor vágj bele.
2011. júl. 27. 18:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha neked nem gond akkor tolunk mehet. ;)

Tedd azt amihez kedved van, majd lesz normalis kapcsolatod kesobb.

2011. júl. 27. 19:15
 6/7 anonim válasza:

Én ugyan így vagyok ahogy te csak én bele is vágtam.

Bár nem szándékosan hanem csak úgy megtörtént elég jól megvagyok ezekkel a dolgokkal, bár jó lenne már egy normális kapcsolat! :)

L

2011. júl. 28. 21:51
 7/7 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:51

Írj már privit kérlek!

2011. júl. 29. 08:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!