Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csúnyának tartom a puncimat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lilla89 kérdése:

Csúnyának tartom a puncimat, lógó ajkak, nincs tartása. Emiatt nem is merek világosban levetkőzni. Van itt még valaki akinek ilyen problémája van? 29/N

Figyelt kérdés
Mit tehetek a gátlásaim ellen?
2011. júl. 27. 16:16
1 2 3
 1/24 Smartguy86 ***** válasza:
Az ajkaknak az a dolga, hogy lógjanak! Mi az, hogy nincsen tartása? Mindenkinek más a puncija. A fiúknak csak egy a lényeg: legyen egészséges. Utána már vetik is bele magukat :)
2011. júl. 27. 16:18
 2/24 anonim ***** válasza:

Miért csúnya? lehet csak neked az. Én legalább is még nem láttam csúnya puncit :). Tölts fel képet és megmondjuk.

26/F

2011. júl. 27. 16:18
 3/24 anonim ***** válasza:
Én is csúnyának tartom a sajátom. Meg még sok más nő is. De eddig egyik barátomnak sem volt vele gondja:) Úgysem tudsz vele mit csinálni, fogadd el inkább. Tudom, hogy nehéz, nekem sem sikerült még, de ez van:)
2011. júl. 27. 16:20
 4/24 A kérdező kommentje:

köszönöm lányok! 16:18

26/F: nem hiszem hogy feltöltök ide képet, de ha garantálod, hogy mondasz egy véleményt akkor elküldöm a mailcímedre :P

2011. júl. 27. 16:28
 5/24 anonim ***** válasza:
Segítek egy képpel, mondj egy számot, és akkor mondunk véleményt :) [link]
2011. júl. 27. 16:31
 6/24 anonim válasza:

Nekem sem tetszik, kimondott csúnyának tartom a sajátom. Én sem mertem levetkőzni nagyon sokáig senki előtt, mivel a mellem is szégyenlem. Amióta lefogytam nagyon kicsik lettek. Sajnos ez ezzel jár.

Mint ahogy előttem is írták mást nem tudsz tenni csak elfogadni. A férfiakat tényleg nem az érdekli, hogy hogy néz ki, hanem hogy kivel csinálják és hogy jó legyen :)

Az én páromat sem érdekli, sőt nem szereti mikor takargatom magam előtte :D

Megkérdezhetem, hogy párod van? Ha igen, Őt zavarja?

20/L

2011. júl. 27. 16:57
 7/24 anonim ***** válasza:
az enyémaz 5.öshöz hasonló:S arról mit gondoltok?!
2011. júl. 27. 17:50
 8/24 anonim ***** válasza:
Milyennek tartod a párod f-t? Látatlanban mondom, hogy az sem szebb a maga kategoriájában. Te pedig remélhetöleg határozottan szereted. Mi is a gondod?
2011. júl. 27. 17:56
 9/24 anonim ***** válasza:
Ugyan mar! Nem a punci szamit, hanem az azt korulvevo lany!!!
2011. júl. 27. 18:00
 10/24 anonim ***** válasza:
az enyem 12
2011. júl. 27. 18:30
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!