Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen mell? kép lent

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen mell? kép lent

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 27. 14:46
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
100%
figyelj... addig, míg nem teszel fel értelmes képet, nem fogunk tudni válaszolni... értelmesen. annyi olyan csajjal taltam már, akinek azthittem, h hűűdemilyen melle lesz, aztán levette a melltartóját, és inkább ne tette vna. ha felteszel a melleidről ruha nélkül egy képet, akkor sem fog senki a fejéhez kapni, h nimáá, ez a julis. az, h szemből csináltad végre egy jó pont. szívesen válaszolok, de addig míg ruhában vagy, érdemben nem fog menni. ha gondolod írj privátban
2011. júl. 27. 16:34
 22/27 anonim válasza:
100%

Vannak itt fontosabb kérdések is...

Nem kellene itt a csöcsödet reklámozni.....

2011. júl. 27. 16:42
 23/27 anonim ***** válasza:

nem reklámozza a "csöcsét", csak gondolom gátlásos, és érdekli, hogy milyennek tartja az emberek egy kisebb része.:)

Amúgy az oké, hogy elölről fotóztad, de így nem látszik semmi. Nekem is szuperjó kondiba kerül a mellem, ha jó a melltartóm és a blúzom, de ha leveszem őket... akkor inkább hagyjuk:)

Javaslom, teljesen ruha nélkül fotózd őket, és takard ki a mellbimbót, ill. udvart (ezolyan mint Szabó Zsófi Deja vu nevű klipjében, ami megjegyzem, nekem nem tetszik!:D), vagy tényleg tök pucéran fotózd le őket, és paintben húzz át a bimbók előtt egy fekete téglalapocskát. Így ezt nem lehet megállapítani.

2011. júl. 27. 18:15
 24/27 anonim ***** válasza:
utolsó mi van most a bimbókkal? Az is a mellhez tartozik. Jó lehet, hogy egy kicsit intimebb, de akkor csak a bimbók legyenek kitakarva, nem úgy mint a Zsófinak a klipben, hogy az egész melle nem látszik.
2011. júl. 27. 18:30
 25/27 anonim ***** válasza:
74%
Egy hét múlva visszanézek,remélem addigra lesz kabát,pulcsi,póló,trikó,melltartó nélküli kép is..
2011. júl. 27. 20:19
 26/27 anonim ***** válasza:

18:30, najó. igazad van:) akkor még annyit megtehet hogy icipicit elhomályosítja.

18:15 voltam.

2011. júl. 28. 16:47
 27/27 Csibicica ***** válasza:
...ugye nem kell őszintén felelni??
2011. júl. 29. 15:10
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!