Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Amikor egy férfi bedugja a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor egy férfi bedugja a péniszét a lány segglyukán, hogy hogy nem lesz kakis?

Figyelt kérdés
Amúgy szerintem ez undorító, olyan mintha kakilás közben ki be húzogatnád a kakit a fenekedben, ez nem szex, ez undorító
2011. júl. 27. 13:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ezért szoktak előtte beöntést csinálni, vagy kimosni...
2011. júl. 27. 13:14
 2/16 anonim ***** válasza:
ez egy hülye kérdés...
2011. júl. 27. 13:14
 3/16 A kérdező kommentje:
mi az hogy beöntés?
2011. júl. 27. 13:15
 4/16 anonim ***** válasza:
úúúúúristen
2011. júl. 27. 13:17
 5/16 anonim ***** válasza:
77%
Ha undorító hát ne csináld! Én szeretem amikor a párom csinálja nekem. Nem lesz kakis mert nem nagyWC előtt kell csinálni! Ha reggel WC-ztem akkor este még teljesen jó és nem kell félnem attól, hogy kakis lesz. Amúgy meg nem oylan érzés mint ha a kakit huzigálnánk ki be!
2011. júl. 27. 13:17
 6/16 anonim ***** válasza:
45%
Azért nem lesz, mert nem látod, mert utána lenyalogatják.
2011. júl. 27. 13:19
 7/16 anonim ***** válasza:
Valakinek tetszik valakinek nem.. és azért mert valaki védekezik gumival van beőntés és igen nem nagy wc előtt kell :)
2011. júl. 27. 13:20
 8/16 anonim ***** válasza:
85%

Hát igen ha nem vigyázol, akkor a kukorica beragad a fityma alá. Ezért nem kell előtte kukoricát enni.

De azt is képzeld el, hogy ha még beléd is élveznek közben, akkor utána kisz@rod a spermát.

:-D Mulatságos!

2011. júl. 27. 13:22
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
És van olyan is, hogy kakis lesz ... :-P
2011. júl. 27. 13:30
 10/16 anonim ***** válasza:
67%

Az anális szex teljesen normális, de olyan nő, akinek nincs személyes higiéniája, az inkább ne próbálkozzon vele.

Aki nem mossa a fenekét minden kakilás után (a WC papír és a popsitörlő nem elég!!!), az még a hagyományos szextől is eltiltanám.

2011. júl. 27. 13:33
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!