Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk nálatok mi fáj ha kézzel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nálatok mi fáj ha kézzel kényeztetnek?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy eddig csak egy fiúnak csináltam, mindig elment, de néha mondta hogy "ez fáj" amikor gyorsabban csináltam. De mi fájhatott neki? Mert, nem cibáltam mint egy agybeteg:D Láttam videókat, amin fiúk magukat elégítik ki, és ők is hasonlóan csinálják...Szóval arra lennék kíváncsi, mi az ami fájhat?

Kicsit furcsa kérdés, de kérlek normálisan válaszoljatok!

2011. júl. 27. 13:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha érzékeny, akkor a makkja, vagy ha túl erősen húzod, az is fájhat...
2011. júl. 27. 13:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Sziaa !!

Hát én sem tudom bocsi de nekem is a barátom egyszer mondta hogy fájt neki . de azért túlélte :DD

2011. júl. 27. 13:12
 3/6 anonim ***** válasza:

a száddal csináld, ne a kezeddel.

tudod mi az a szárazság?

(probáld ki egy rozsdás csővel megtudod...)

2011. júl. 27. 13:12
 4/6 anonim ***** válasza:
A makk érzékeny műszer, ha száraz kézzel érsz hozzá, az baromi rossz érzés, de, ha vadul rángatod rajta a fitymát, az is tud hasolnóan kellemetlen lenni.
2011. júl. 27. 13:16
 5/6 anonim ***** válasza:
fáj mert valószínű, dörzsölöd neki. Próbáld meg síkosítóval, testápolóval vagy ha nagy örömöt akarsz neki okozni köpd le bő nyállal, de ha neked ez meredek nyálazd meg a kezed.
2011. júl. 27. 13:24
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen tudom mi az a szárazság, szájjal nem szeretem csinálni, csak néha szoktam.

Amúgy, azt sem értem, hogy van amikor nagyon beindul, akkor gatyán át szoktunk "dörzsölődni" és az akkor hogyhogy nem fáj neki?

2011. júl. 27. 15:00

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!