Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A magas lányokat nehezebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magas lányokat nehezebb kielégiteni?

Figyelt kérdés
szia mindenki. a barátnőm 175cm és énmeg 176cm. szal szinte ugyan olyan magas mint én. és nagyon félek h nem tudnám kielégíteni az ágyban ugy mint pl egy 185cm magas pasi... valami hozzászólás? ( 14cm hosszu a műszer)
2011. júl. 27. 12:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ülj le, egyes...
2011. júl. 27. 12:23
 2/11 anonim ***** válasza:
nem a méretektől függ, hanem az előjátéktól. Meg még egy pár dologtól, de nem a méretektől!
2011. júl. 27. 12:27
 3/11 anonim ***** válasza:
szerintem ez nem magasságfüggő..a technika számít, meg persze a méret is de sztem a túl nagy se jó, a 14 cmvel semmi baj
2011. júl. 27. 12:28
 4/11 anonim ***** válasza:
Én 177 vagyok, a párom egy magas velem és semmi probléma sincs ilyen téren... semmi köze ehhez a magasságnak.
2011. júl. 27. 12:31
 5/11 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Ezt hol hallottad, hogy nehezebb kielégíteni a magasabb lányokat? Ez fasság úgy ahogy van..
2011. júl. 27. 12:32
 6/11 The_Rain ***** válasza:
Ha magas a lány és nem éred fel a muffját, akkor nehéz...
2011. júl. 27. 12:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Vigyél magassarkút.-.-
2011. júl. 27. 12:41
 8/11 anonim ***** válasza:

Hát igen, a magasabb lányoknál a punci - agy távolság nagyobb, így az ingerek hosszabb vezetéken kell a feldolgozóközpontba jussanak. Ekkora távolságon már elég nagy a jelerősség-vesztés, ráadásul szexuális inger vezetékei anyagi megfontolásból nem árnyékoltak, így a beérkezéskor a jel elég komoly zajjal terhelődhet.

Javaslom keress alacsonyabb lányokat, bennük kevesebb tervezési hiba miatti probléma jelentkezik, kisebb helyet foglalnak, és még kevesebbet is fogyasztanak.

Bocs, de hülye kérdésre hülye válasz...

2011. júl. 27. 12:43
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát igen a centikkel valóban lehet baj... Ha a fa@szod a fejed tetejére nőtt volna akkor most 190 cm lennél, és biztosan ki tudnád elégíteni a barátnődet. De így sajnos csak egy mutáns vagy.

:-D

2011. júl. 27. 12:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Én 183 cm vagyok (24/L), és aki nem volt balf@sz az ki tudott elégíteni. Semmi köze a magassághoz, nem tudom, honnan vetted. Sok sikert.
2011. júl. 27. 14:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!