Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk mi a kedvenc"fogásotok"od...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mi a kedvenc"fogásotok"odalenn?

Figyelt kérdés

Szeretném ma meglepni a párom valami ujal,de már mindent próbáltunk.Sajnos én most menstruálok,de kézzel megoldható a dolog.

Írnátok pár dolgot,amit ritkán csinál a barátnőtök a kezével(nem,nem sütésre és takarításra gondolok :) ),de nagyon jó érzés lenne?

Esetleg,hogy finoman,erősebben,váltakozva,a herék izgatását kedveled-e,minden "kulisszatitok"érdekel.

Légyszi ne hülyeséget írjatok,nekem ez fontos.Nem vagyok már kezdő,de egy férfi mégis jobban tudja,hogy mi a jó neki,mint mi nők:)

Előre köszönöm!

21/L

2011. júl. 27. 11:51
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
milyen abszurd,hogy egyéként szakács vagyok....
2011. júl. 27. 12:18
 12/22 anonim ***** válasza:
96%
kend be testápolóval és aztán 2 kézzel ess neki:)
2011. júl. 27. 12:21
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
A testápoló meredek lehet, ha utána jön az orál is :).
2011. júl. 27. 12:32
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Adok egy jó tippet... Orálnál mikor érzed, hogy el fog élvezni kezd el szívni, csinálj vákumot. Ezzel úgy érzi majd mindenét kiszívod és szinte megkétszerezed az élvezetét. majd hagyd a szádból kifolyni a spermát és jó síkosan vezesd le neki lassan. Imádom!! Barátnőmtől mindig ilyet kapok, ha megvan neki, szinte várom megint :)

28/f

2011. júl. 27. 12:36
 15/22 A kérdező kommentje:
Utolsó 3 válaszoló köszönöm!Főleg az utolsónak,kipróbálom:)
2011. júl. 27. 12:51
 16/22 aftersex ***** válasza:
100%
Én imádom amikor kézzel csinálja és közben a zacsit nyalogatja, szájaba veszi. tuti
2011. júl. 27. 22:33
 17/22 anonim ***** válasza:
21%
szarj a mellkasára... :D
2011. júl. 31. 17:08
 18/22 A kérdező kommentje:
előbb a tiédre:)
2011. júl. 31. 20:41
 19/22 Higgany ***** válasza:
96%
De ha most kaja ötletet kért volna szegény akkor teleírkálnátok az egész oldalt szexuális tartalmú hülyeségekkel xD
2011. aug. 1. 20:10
 20/22 anonim válasza:

utolsónak : x""""D sírok .

Kérdező : A baránőm mindig markolássza illetve maszírozza a zacsim hol keményen hol durván. Imádom. Akkor kézzel is kényeztetheted,és orál közbe nagyon jó érzés ha a kezeddel a heréit simogatod

2011. aug. 1. 23:23
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!