Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi a kedvenc"fogásotok"odalenn?
Szeretném ma meglepni a párom valami ujal,de már mindent próbáltunk.Sajnos én most menstruálok,de kézzel megoldható a dolog.
Írnátok pár dolgot,amit ritkán csinál a barátnőtök a kezével(nem,nem sütésre és takarításra gondolok :) ),de nagyon jó érzés lenne?
Esetleg,hogy finoman,erősebben,váltakozva,a herék izgatását kedveled-e,minden "kulisszatitok"érdekel.
Légyszi ne hülyeséget írjatok,nekem ez fontos.Nem vagyok már kezdő,de egy férfi mégis jobban tudja,hogy mi a jó neki,mint mi nők:)
Előre köszönöm!
21/L

Adok egy jó tippet... Orálnál mikor érzed, hogy el fog élvezni kezd el szívni, csinálj vákumot. Ezzel úgy érzi majd mindenét kiszívod és szinte megkétszerezed az élvezetét. majd hagyd a szádból kifolyni a spermát és jó síkosan vezesd le neki lassan. Imádom!! Barátnőmtől mindig ilyet kapok, ha megvan neki, szinte várom megint :)
28/f

utolsónak : x""""D sírok .
Kérdező : A baránőm mindig markolássza illetve maszírozza a zacsim hol keményen hol durván. Imádom. Akkor kézzel is kényeztetheted,és orál közbe nagyon jó érzés ha a kezeddel a heréit simogatod
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!