Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket ugyanúgy izgat, ha láttok egy masztizó fiút/férfit? 23/f
Figyelt kérdés
Esetleg volt már benne részetek? párotok vagy webcam esetleg kukkolás?2011. júl. 27. 11:26
2/6 anonim válasza:
Engem igen, nagyon is, jó látni, amit magával csinál. :P Legalább én is ki tudom lesni, hogy mi a jó neki, és úgy csinálom, meg persze úgy is, ahogy én szoktam/szeretem. :)
3/6 anonim válasza:
Ha a párom az, akkor nagyon is! Ha csak videóról látnék egy tök idegen pasit, az hidegen hagyna
4/6 anonim válasza:
Igen izgat. Részem nem volt benne. Ugyan úgy jó látni ahogy egy férfiban elindul a vágy, ahogy ez fordított esetben is van. Természetesen kevés a vizuális élmény, de nem mellékes. :)
5/6 anonim válasza:
előttem szokott a barátom, de azért jobban izgatna ha nekem csinálná x)
6/6 anonim válasza:
Mi már mindenhogy csináltuk, és imádom! :D
Párom 23F én 22L, távkapcsolatban webkamon, személyesen, ő magának, én neki....nagyon izgató. :))
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!