Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lanyok! Mik az eddigi tapaszta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Mik az eddigi tapasztalataitok peniszmeret ugyben?

Figyelt kérdés

Az eddigi partnereitek alapjan mi a velemenyetek a peniszmeretrol?

Mekkora peniszekkel volt eddig dolgotok? Tapasztalataitok alapjan mekkora kb. a magyar atlag? Altalaban nagyobbat mondanak-e a magyar ferfiak, mint ami a valosag?

Talalkoztatok mar olyan fiuval, akinek kicsi/vekony a penisze, vagy olyannal, akinek kifejezetten nagy/vastag?

Nagyon erezheto a kulonbseg a szex minosegeben? Szamit a meret, vagy elvezheto a szex mas-mas meretekkel is?

Lehet oszinten vallani, hogy ti, lanyok, hogy latjatok ezt a temat sajat tapasztalataitok alapjan!

2011. júl. 27. 11:09
 1/7 anonim ***** válasza:
7%
Ááá még egy ilyen kérdés
2011. júl. 27. 11:12
 2/7 anonim ***** válasza:
32%

Én a lovammal csináltam és az bejött.

Mikor hagytok fel ezekkel a sz*r kérdésekkel?Attól hogy napi 3x megkérdezitek nem lesz nagyobb........

2011. júl. 27. 11:14
 3/7 anonim ***** válasza:
11%

"Attól hogy napi 3x megkérdezitek nem lesz nagyobb...."

Hehe, ott a pont.

2011. júl. 27. 12:36
 4/7 A kérdező kommentje:

Nagyobb nem lesz, de minel tobben irjak le a sajat tapasztalataikat es velemenyuket a kerdesrol, annal bovebb kepet kapunk rola, hogy hogyan viszonyulnak ehhez a temahoz a lanyok, mik a tapasztalataik a gyakorlatban, milyen meretekkel volt mar dolguk es azokkal milyen volt a szex, mire kell odafigyelni, hogy oromet tudjon szerezni egy esetleg kisebb merettel rendelkezo srac is a partnerenek!

Peniszmeretet novelni nem lehet, de tajekozodni, tippeket es egyeni velemenyeket begyujteni viszont annal inkabb! Ezert voltam annyira elvetemult, hogy feltettem itt egy ujabb ilyen kerdest...

2011. júl. 27. 14:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eddig csak 1 komolyabb kapcsolatom volt.

A srácnak nem volt nagy pénisze, mégis működött a dolog.

Szóval szerintem nincs mitől félned. :)

2011. júl. 27. 20:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Eddig 2 fiúval feküdtem le, mindkettő komoly kapcsolat. Az egyik 2 évig tartott és 18cm, teljesen meg voltam vele elégedve(:

A másik még most is (immáron 5 éve) tart és 19cm. Szintén nem panaszkodok :)

Kisebbről tehát nem tudok beszámolni, sem összehasonlítani, de barátnők tapasztalataiból úgy gondolom, hogy ha valaki tudja használni azt, amije van, akkor nem lehet nagy gond ;)

25L

2011. júl. 29. 10:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 5 fiúval voltam eddig,ebből 4-nek hasonló átlagos méret,max a körmérete volt más.hosszra az átlag 13-15 cm (16-30-as korosztály) és volt egy 43 éves neki 20 cm körüli volt a hossza,de ő magas is volt(180-190cm)
2011. júl. 29. 10:04

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!