Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MI A NEVE ENNEK A JÁTÉKSZERNEK?
Figyelt kérdés
A pasimat meg akarom lepni a szülinapjára és láttam a vaterán nyelvre húzható kis golyók amik segítenek orális szexnél.Viszont már mindenhogy kerestem de nem találom és a googl-ba is mindenhogy beírtam de semmi.segítenétek?:)2011. júl. 27. 10:41
2/15 A kérdező kommentje:
:)
2011. júl. 27. 10:45
3/15 anonim válasza:
Lool biztos jó ajándék lesz ha úgy sz*pod hogy közbe golyók vannak a nyelveden. Ha meg nyalni kell vele akkor meg tényleg megéri
4/15 A kérdező kommentje:
FIGYELJ! Olvasd el a kérdést még 1x!! nem azt kérdeztem, hogy jó ajándék lesz-e hanem, hogy mi a neve..-.-
2011. júl. 27. 10:48
6/15 anonim válasza:
Google első találat: nyelv vibrátor.
7/15 anonim válasza:
Orál virtuóz - nyelv vibrátor - 2 db.
Ár: 8 930Ft
Tegye fel kérdését a termékről
Nyelv vibrátor - 2db 05665860000
Újfajta orális élményeket élhettek át a nyelvre húzható 3,5 centis minivibrátor segítségével. A dekoratív dobozban egy piros és egy kék nyelvvibrátor található, hogy akár egyszerre is élvezhessétek a szédületes érzést. Antiallergén, íz- és illatmentes anyagból, rugalmas szilikongyűrűvel.
A halk kis játékszerekhez tartozó elemekkel együtt kapható.
Ha az üzletben történő vásárlást választod érdemes telefonon érdeklődni, hogy Nyelvvibrátor - 2db-os kiszerelésben van-e éppen készleten (amennyiben nincsen, beszerzési idő 1 munkanap!). [link]
Talán erre gondolhatsz, de nem biztos!!!
8/15 anonim válasza:
Keresgélj sexshop oldalakon a kiegészítők között, ha megtalálod linkeld be, ezzel engem is meglephetne a párom. /amikor időm engedi, én is keresgélek, meglesz belinkelem/.
9/15 anonim válasza:
Lool de akkor is.Milyen lesz már. -Boldog szülenapot drága!GYERE ÉS NYALJ!!!!!!!! vagy hogy képzelted? omfg
10/15 anonim válasza:
Ugyanmár, szerintem tök jo 5let.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!