Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottam, hogy van valami inekcio arra, hogy elvetej igaz ez? Es ha igen akkor korubelul menyibe kerul komoly valaszokat kerek
Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 10:05
2/10 anonim válasza:
Magyarországon nincs forgalomban, egyelőre sehol nem tudsz hozzájutni itthon, úgy tudom, Ausztriában van ilyen, de szerintem ott meg nem fogják neked beadni...szóval felejtsd el, és tanulj meg helyesen írni
3/10 A kérdező kommentje:
es egy magzatt elvevese(kaparas) menyibe kerul
2011. júl. 27. 10:17
4/10 anonim válasza:
Nem tudom, inekció van-e, de tabletta van, pl. Ausztriában.
5/10 anonim válasza:
A gyereked megöletése 30ezer forintba kerül,ellentétben egy óvszerrel,ami kb 70 forint lett volna.És legalább az általános iskolát végezted volna el,mielőtt szétteszed a lábad.
7/10 anonim válasza:
hány éves vagy te szerencsétlen?
8/10 anonim válasza:
Mellesleg a "magzatelkaparást" abortusznak hívják... -.-
9/10 anonim válasza:
Én láttam ezt az injekciót tévében kb 2 éve. Igen van ilyen, befektetnek kórházba és a doki beadatja és felügyelet mellett elvetélsz. Azt viszont nem tudom, hogy melyik kórházakban alkalmazzák.
10/10 anonim válasza:
Magyarországon ilyen nincsen. Ahogy tabletta sincs. Az egyetlen módszer az abortusz. Nem tudom miért nem lehetett védekezni, ha már ennyire nem akarsz gyereket.
Mellesleg 30 ezer forint. Olcsóbb lett volna a koton, nem?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!