Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok vibrátoros bugyi bevállalnátok?
Sziasztok !
Lányok hordanátok egy ilyen vibrátoros bugyit ( [link] a hétköznapokon, úgy, hogy a pasitoknál van a távirányítója?
Mennyire lennél bevállalós pl. egy közös vásárlásnál felhúznád?
Kort légyszi írjatok
köszi
Most erre csorgatod a nyalad?
Miert nem dugod fel a s.ggedbe es mesz el a T.scoba bevasarolni ugy?
Elmeny lenne a bevasarlas.
Hát, kisleányom, én nekem egyszerre 5-öt be kell raknom, hogy ne essen ki!
85/N
Én nem hordanák :)Az egész nem jön be.. Még akkor se bíznék a pasimban, ha őt szeretném a legeslegjobban :D
18/L
ha otthon lennénk, aklor felvenném. vicces, ha a pasid irányítja messziről az orgazmusod.
l/16
Ugly trueth - A csúf igazság:)
Am simán;) szerintem érdekes lenne. Otthon is, de én ki is mennék vele, de alapvetően kettes dologra, pl bevásárlás simán, de mondjuk valami megbeszélésre, mint a filmben, nem.
De az a távirányító nem lehet túl nagy hatósugarú, szal pl szerintem 1-2 falon át már nem visz. Tehát elmehetek egyedül akárhova, ha nincs mondjuk 1-2 méterre tőlem, nem fog hatni, ha nyomogatja a gombokat.
17L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!