Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan kérdezzem meg Tőle,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérdezzem meg Tőle, hogy mire vágyik szex terén?

Figyelt kérdés

Még sosem beszélgettünk a párommal szemtől szemben intim dolgokról, (pl. kedvenc póz, mitől izgul fel igazán, titkos vágyak), de engem nagyon furdall a kíváncsiság. ;) Talán azért nem beszélgettünk még ezekről élesben, mert ő az ilyeneket sosem fejti ki, még ha harapófogóval húzom, akkor is csak "nem tudom" a válasz. Szerintem félénk a kérdések terén.

Mit tegyek? Arra gondoltam, hogy leírom egy papírra a kérdéseket, azt odaadom neki, és vagy ráír, vagy olvassa-válaszol nekem. Szerintetek így milyen lenne? Csak a komoly válaszok érdekelnek!

2011. júl. 27. 08:39
 1/9 Az Istenek válasza:
Az alkohol története, az emberiség története.
2011. júl. 27. 08:48
 2/9 anonim ***** válasza:
szerintem ez nagyon jó 5let :) dicséretes, h nem smsben gkndoltad mint sokan xD ezt próbáld meg :)
2011. júl. 27. 08:50
 3/9 anonim ***** válasza:
20%
Miért nem lehet ezt megbeszéni szemtől szemben? Ennyire gátlásosak vagytok, csoda, hogy tudtok szexelni vagy még el sem kezdtétek.
2011. júl. 27. 08:50
 4/9 A kérdező kommentje:

2. válaszoló: Köszönöm, lehet, hogy ennél maradok. :)

3. válaszoló: Nincs semmi a gond a szexxel, nagyon jól megy az ágyban, mert azért van egy két trükköm/trükkje. ;) De arról még nem beszéltünk, hogy mik a rejtett vágyai, érted? Mert ha ilyen téma merül fel, valahogy Ő jön zavarba, vagy nem tudom...

2011. júl. 27. 08:56
 5/9 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, csak egy javaslat. Anno nekem is megfordult a fejembe, hogy kíváncsiskodok, mert nekem is voltak ilyen gondolataim. Egyik este beszélgetünk, és én vetettem fel a témát, hogy nekem tetszene, ha lenne egy bilincs is az ágyban, nos akkor már ő is megnyílt... Sajnos a kapcsolatunk nem élte meg a bilincset, de nekem attól még van egy titkos vágyam, amit talán a következő párommal meg is valósítok.

Javaslom, hogy te beszélj először egy ilyen titkos vágyadról, hogy mit szeretnél az ágyban, ha látja, hogy te megmersz nyílni, akkor lehet ő is. A pasik néha félnek bevallani, de ha látják, hogy a barátnőjük ezt megmeri tenni, akkor ők is bevallják. Legalábbis nekem ez a véleményem.

24/N

2011. júl. 27. 09:22
 6/9 A kérdező kommentje:

Kedves Mazsi Baba!

Nagyon köszönöm a válaszod, és igazad van, lehet kissé hülyeség lenne papíron benyújtani a kérdéseimet. Várok vele a megfelelő alkalomig, és hátha az lenne a fordulópont. De bárkinek bármi vélaménye van, örömmel várom. :)

2011. júl. 27. 09:29
 7/9 anonim ***** válasza:

A sex megy,a kommunikáció nem,behalok..:)

24 éves lánynak üzenem,hogy nem érdemes általánosítania.Én férfi létemre simán meg tudom beszélni a vágyaimat a párommal.A légkörnek nagyon intimnek kell lennie.Nálunk gyakran van olyan,hogy elalvás előtt még beszélgetünk,olyan is van,hogy a beszélgetés vége nem alvás..Szóval,ha a légkör adott,akkor érdemes megnyílnod...

2011. júl. 27. 09:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Számomra egy tökéletes kapcsolat alapja, hogy előtte/neki bármit nyugodtan elmondhassak(esetedben:bármit kérdezhessek) A páromtól.Egy érett kapcsolatban azt hiszem nem lehet probléma leülni és egymás vágyairól beszélni.Próbáld ki:Egy menet előtt, amikor kényezteted kérdezz rá, hogy és most valami különleges kívánság vagy csak kezdj el neki egy szituálciót játszani, ha bejön neki folytatni fogja. És talán szex után beszélhettek erről és, ha minden jól megy megnyílik előtted!Sok sikert!
2011. júl. 27. 09:54
 9/9 anonim ***** válasza:
vagy kérd meg, hogy írjon erotikus történetet magatokról, és h nyugodtan engedje el a fantáziáját. hátha úgy könnyebb.
2011. júl. 28. 20:37

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!