Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzem meg Tőle, hogy mire vágyik szex terén?
Még sosem beszélgettünk a párommal szemtől szemben intim dolgokról, (pl. kedvenc póz, mitől izgul fel igazán, titkos vágyak), de engem nagyon furdall a kíváncsiság. ;) Talán azért nem beszélgettünk még ezekről élesben, mert ő az ilyeneket sosem fejti ki, még ha harapófogóval húzom, akkor is csak "nem tudom" a válasz. Szerintem félénk a kérdések terén.
Mit tegyek? Arra gondoltam, hogy leírom egy papírra a kérdéseket, azt odaadom neki, és vagy ráír, vagy olvassa-válaszol nekem. Szerintetek így milyen lenne? Csak a komoly válaszok érdekelnek!
2. válaszoló: Köszönöm, lehet, hogy ennél maradok. :)
3. válaszoló: Nincs semmi a gond a szexxel, nagyon jól megy az ágyban, mert azért van egy két trükköm/trükkje. ;) De arról még nem beszéltünk, hogy mik a rejtett vágyai, érted? Mert ha ilyen téma merül fel, valahogy Ő jön zavarba, vagy nem tudom...
Kedves Kérdező, csak egy javaslat. Anno nekem is megfordult a fejembe, hogy kíváncsiskodok, mert nekem is voltak ilyen gondolataim. Egyik este beszélgetünk, és én vetettem fel a témát, hogy nekem tetszene, ha lenne egy bilincs is az ágyban, nos akkor már ő is megnyílt... Sajnos a kapcsolatunk nem élte meg a bilincset, de nekem attól még van egy titkos vágyam, amit talán a következő párommal meg is valósítok.
Javaslom, hogy te beszélj először egy ilyen titkos vágyadról, hogy mit szeretnél az ágyban, ha látja, hogy te megmersz nyílni, akkor lehet ő is. A pasik néha félnek bevallani, de ha látják, hogy a barátnőjük ezt megmeri tenni, akkor ők is bevallják. Legalábbis nekem ez a véleményem.
24/N
Kedves Mazsi Baba!
Nagyon köszönöm a válaszod, és igazad van, lehet kissé hülyeség lenne papíron benyújtani a kérdéseimet. Várok vele a megfelelő alkalomig, és hátha az lenne a fordulópont. De bárkinek bármi vélaménye van, örömmel várom. :)
A sex megy,a kommunikáció nem,behalok..:)
24 éves lánynak üzenem,hogy nem érdemes általánosítania.Én férfi létemre simán meg tudom beszélni a vágyaimat a párommal.A légkörnek nagyon intimnek kell lennie.Nálunk gyakran van olyan,hogy elalvás előtt még beszélgetünk,olyan is van,hogy a beszélgetés vége nem alvás..Szóval,ha a légkör adott,akkor érdemes megnyílnod...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!