Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szex közben nagyobb-e a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex közben nagyobb-e a merevedés mint maszturbálás közben?

Figyelt kérdés
Többen is állították, hogy igen de nem vagyok benne biztos, akinek netán feltűnt, hogy nagyobb-e a pénisze szex közben, az feltétlenül írjon és kap sütit. kösz
2011. júl. 27. 02:20
 1/6 anonim ***** válasza:
nekem 3x is pedig szorozz meg 18 at 3al...
2011. júl. 27. 02:33
 2/6 anonim ***** válasza:
30%
inkább merev részegségnél
2011. júl. 27. 03:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát, ha azért írod, mert maszturbálás közben kicsinek találod, és azt reméled, hogy egy lány hatására talán majd meg fog nőni nagyobbra, nos, akkor ki kell ábrándítsalak, a lányok előtt is ugyanolyan kicsi fog maradni, ilyen egyszerűen nem létezik.
2011. júl. 27. 05:44
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
bébirépa a saját és a csajok kezében is.
2011. júl. 27. 10:41
 5/6 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nem, ugyan olyan. F.
2011. júl. 27. 13:54
 6/6 anonim válasza:
100%
az elöttem szólókkal ellentétbe én aztmondom hogy lehet nagyobb, hisz maszturbálás közben az ember kevésbé, sőt egyáltalán nincs úgy felizgulva mint szex közben. és azért legyünk őszinték egymással, jelentősen képes ez befolyásolni akár a méretbeli körülményeket is. F/17
2011. júl. 27. 21:20

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!