Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 30-40 év körüli férfiak a ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-40 év körüli férfiak a ti kedvesetek "puncija" milyen fazonban van? Szőrös? Csupasz?

Figyelt kérdés
Ti hogyan szeretitek?
2011. júl. 27. 02:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Vagy csupasz, vagy rövidre nyírt szőrcsíkja vagy szőrháromszöge van.

Én 37 leszek mindjárt, ő 25 múlt.

2011. szept. 2. 16:33
 12/16 anonim ***** válasza:
30%

Én sok félét szeretek.

De a Hitler bajusz, felszállópálya és veszélyhelyzet háromszög fazon nem gyere be.

És a csupaszt és a natúrt akár bikini vonal gyantával ha azt akarja szeretem. A fazon az általában gázforma. ;)

30+/Pasi Bp.

2011. szept. 2. 16:53
 13/16 anonim ***** válasza:
Csaj vagyok, de azért írok. 37 vagyok, a pasim 34 éves. Nekem elég gyér szőröm van, s mikor mondtam hogy leborotválom lebeszélt róla, őt az izgatja ha van egy kicsi rajta, a csupasz nem. Így hát csak rövidebbre nyírom és ennyi. :)
2011. szept. 2. 18:29
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"Bocsi az offért, de 40 éves férfi még kívánja a szexet?"

:-DDDD

Naná! Nekem két rokonom is volt, akik 70 éves koruk felett nősültek, és biza volt is hancúr az asszonnyal.

Amúgy meg a negyvenesek igencsak tapasztaltak, és sokkal jobb ha egy menet van, de azalatt a nő visongva élvez el, mint a tiniféle bedugom és elmentem forma.

2011. szept. 2. 20:53
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Az én barátnőm 34 és szőrösen hordja, én is így szeretem!

És tanárnő!

29F

2011. szept. 2. 21:03
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
A 40-esek a legjobbak, addigra már értenek is hozzá :)
2011. szept. 2. 21:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!