Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti szoktatok tűsarkúban és combfixben szexelni?
Figyelt kérdés
kort is légyszi!2011. júl. 27. 01:15
11/25 A kérdező kommentje:
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 03:02
Irigylem a párod :) De ha teheted, legközelebb húzz majd tűsarkút is hozzá, mert úgy még jobban meg fogod majd lepni a párod... Én meg még jobban foglak majd irigyelni :)
2011. júl. 27. 15:51
12/25 A kérdező kommentje:
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 05:52
Igen :) Jól látod :))) Nem a sok sör teszi, csak a realitás :)
2011. júl. 27. 15:53
13/25 anonim válasza:
Én csakis cipőben szoktam szexelni, azt sosem veszem le. Combfix ritkábban van.
20
14/25 A kérdező kommentje:
Előző: csak cipőben ? És ez honnan jön ? vagy a párodnak tetszik így jobban ?
2011. júl. 27. 20:27
15/25 anonim válasza:
08:31es 25/N vagyok. Csak egyetlen erre érdemes férfi van és nem fizet érte... Nem k*rva vagyok, csak kicsit perverz... :P
16/25 anonim válasza:
Onnan jött, hogy a magassarkúban sokkal szebb a női test, kiemeli amit kell. ;) Próbáld majd ki. Én nélküle nem is érzem jól magam.
18/25 A kérdező kommentje:
Előző: ki kéne próbálnod, mert nagyon tuti :DDD
2011. aug. 21. 20:35
19/25 Fehérlófia válasza:
honnan tudod, ha még nem is próbáltad? :)
20/25 A kérdező kommentje:
Azóta próbáltam :DDD
A héten voltam k*rvázni :)
Aranyanyám, ennél jobb nincs is :DDD
2011. aug. 21. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!