Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiú-lány barátságot elronthatja-e, ha lefekszenek egymással?
Kedves Kérdező!
Szerintem nem feltétlenül. (Lehet így is, lehet úgy is.)
Gondolj arra, hogy sok házasság felbomlik, a párok elválnak, pedig gyerekeik is vannak. Telnek az évek, aztán a harag elmúlik, és előfordul, hogy újra barátságban lesznek. A házasság pedig úgy kezdődik, hogy előbb csak barátság van, azután szerelem, házasság, gyerekek. Sajnos sokszor összevesznek az emberek, nem sikerül kibékülni és elválnak. Válás után előfordul, hogy nagyon haragszanak egymásra az egykori barátok, de az idő megenyhíti az indulatokat és lehet, hogy végül jó barátságban maradnak. Tehát volt barátság, azután szerelem, és végül maradt a barátság. Sokszor van ilyen.
Egyetemes sokévi tapasztalatommal fűszerezve csak annyit mondhatok, hogy fiú-lány barátság NINCS!
Szóval nyugodtan tömd meg, a barátságotok nem megy tönkre, mert nem vagytok barátok!!!
-ReapeR-25/F
elronthatja.
volt 1 jó fiúbarátom, erősködött, hogy próbáljuk ki.
kipróbáltuk, és bár elmentem, mert könnyen elmenős típus vagyok, valahogy lelkileg mégis rosszul esett.
nem tudnám megmondani, miért, de olyan volt, mintha a testvéremmel feküdtem volna le. olyan "fertőzésérzésem" volt, v. hogy mondjam.
ezek után ő még akart több szexet, mert neki jó volt, és közben elkezdett irántam többet érezni, folyton unszolt vele. megszakítottam a kapcsolatot.
aztán egy másik barátommal szintén lefeküdtem. vele nagyon jó volt, többször megismételtük.
csakhogy, most én kezdtem beleszeretni, ő fordítva nem. megkértem, hogy egy ideig ne keressen, várja meg, míg én írok.
másfél év kellett ahhoz, hogy túl legyek rajta. akkor ugyanúgy beszélgettünk, mint régen. aztán nem bírtuk ki, újra szexeltünk, de már nem szerettem újra bele, és baráti a dolog.
azt hiszem, a szex nagyon elrontja a barátságot, ha még egyszer lenne ilyen helyzet, nem mennék bele. így is csoda, hogy az egyik barátságot meg tudtuk menteni, mert legyőztem az érzéseimet.
20/L
Kérdező! Igen, elronthatja, de lehet hogy jó is kisülhet a dologból :) Mostani barátom tudom felhozni példának.
Először csak barátok voltunk és úgy is viselkedtünk, mint a barátok. Aztán nem bírtam a véremmel és megtörtént a dolog xDDD
Úgy voltam vele, hogy "használom" egy kicsit aztán eltűnök egy kis időre. Utána azt vettem észre magamon, hogy más fiúra nem tudok ránézni, odajött valaki egy szórakozóhelyen hozzám nem érdekelt a pasi, pedig voltak nagyon helyesek is,de valamiért nem. Elkezdett hiányozni. Utána Ő szerelmet vallott kicsit ittas állapotban :DD így innen tudtam, hogy Ő is többet érez. Akkor még "hivatalosan" nem jártunk, de mikor szexeltünk olyan volt mintha a mennyországban lennék. Az az izmos ember olyan gyengéden bánt velem, annyi szenvedély volt köztünk, hogy előtte még soha senkivel nem éreztem ilyet. Aztán megkérdeztem Tőle, hogy mi legyen kettőnkkel? Erre azt válaszolta, hogy döntsek én, mert rajtam áll a dolog, de azt tudnom kell, hogy Ő nagyon szeret és nagyon jó velem. Annyira aranyos volt :$ és ezzel az aranyos mondattal levett teljesen a lábamról :$
Őszinte, de mégis aranyos és gondoltam magamban, hogy nekem Ő kell :D Megbeszéltük a dolgot és összejöttünk :)
Persze, gondolom a Ti ügyetek kicsit másabb. Mondjuk annyiban igaz hogy, nincs fiú-lány barátság, hogy a fiúk nem mennek oda olyan lányhoz ismerkedni aki nem tetszik nekik :) Ha pedig egy fiú már úgy megy oda egy lányhoz, hogy tetszik neki az már nem lesz barátság, legalább is jó ideig nem. Az csak akkor lesz ha a fiúban/lányban egyaránt megváltoznak az érzések :)
dugipajtás
..ez egy spéci barát..
ohhhh fuck..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!