Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól lehetek terhes, hogy menstruálok és szexeltünk a pasimmal, de nem dugta be, mivel a tampon bent volt. De oda élvezett?
Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 00:31
1/13 anonim válasza:
Édes istenem, perverzség beüt..am pici az esélye...ha nem jutott beléd sperma, akkor nyugi..de menszesz alatt is teherbe eshet bárki, tény!!
2/13 anonim válasza:
ezt nem értem.. :s hogy szexeltetek ha nem dugta be? :S
4/13 anonim válasza:
minek szexelsz ha azt se tudod mi hogy van? Én sem génsebészkedek mert nem értem.
5/13 anonim válasza:
hát..ebben van valami..fogadok 13 éves kiscsaj, és még csak első menszesze, azt már a nőies pasija odaélvezett neki -,-
7/13 anonim válasza:
Jah.. szerintem is terhes vagy! A helyedben csinálnék is egy tesztet (pl kezdjük egy IQ teszttel) minél előbb!
Amúgy nagyon szerencsés vagy! Sikerült úgy szexelnetek, hogy nem dugta be! Erre nem mindenki képes, csak gratulálni tudok!
8/13 DöfiDákó válasza:
therbe qrtak téged sajnálom anya vagY:S
9/13 anonim válasza:
Erre azt szoktam írni, hogy:
A szűzhártya, a menstruáció, a tamponnal dugás, a harisnyával dugás, a megszakítás, a naptár-módszer, az ima, a horoszkóp, és ha csak fél percig volt benn- az NEM VÉDEKEZÉS!
No de akkor Ti magyarán nem is dugtatok!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!