Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok?! Nektek mik a tapasztalatotok, történetetek. Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Szóval itt kik azok, akinek még sosem volt orgazmusok, és tudnak erről a dologról mondani pár dolgot, magukról, avgy tényeket, vagy akármit2011. júl. 27. 00:21
1/6 anonim válasza:
hogy a rákba beszélnének azok tapasztalatról meg történetekről akiknek még sosem volt? o.O
2/6 A kérdező kommentje:
az pl hogy hogy tudták megbeszélni a párjukkal...vagy mit tudom én..
2011. júl. 27. 00:25
3/6 anonim válasza:
Ha még te se tudod, akkor ők hogyan? :D
4/6 A kérdező kommentje:
a mit tudom én az inkább tág fogalmat akart jelenteni..mindent ami a témához kapcsolódik..igen, ennyire elszomorító a helyzetem...
2011. júl. 27. 00:41
5/6 anonim válasza:
hát szeretkezés közben ha izgatom magam akkor kb 10ből 1szer sikerül, illetve orálisan 5ből 1szer. ez eléggé elkeserítő de nem tudunk mit tenni. ő jól csinálja én élvezem de ennyi...általában elmarad a végéről a nagy bumm.
sőt még ennek is örülök mert vannak nők akiknek még ilyen arányban sem megy.
6/6 A kérdező kommentje:
hát te tényleg szerencsés vagy ;)
2011. júl. 27. 10:05
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!