Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnöm állathangokat ad...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnöm állathangokat ad ki szex közben, csak ö szokta ezt csinálni, vagy mással is elöfordul? Röfögni meg ugatni szokott, néha nyerit is.

Figyelt kérdés
Hogyan probáljam meg leszoktatni rola, mikor tudom hogy ez igy neki jo, és nem akarom hogy elmenjen a kedve a szextöl?
2011. júl. 26. 22:51
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
87%
röfögj te is :D elmegy tőle a kedve :D
2011. júl. 26. 23:13
 12/62 A kérdező kommentje:
Ledisznóztam....mondtam neki hoogy legközelebb ne röfögj mert elviszlek a vágohidra...kicsit ideges lett...valami értelmes ötlet hogy hogy béküljek ki vele?
2011. júl. 26. 23:18
 13/62 anonim ***** válasza:
87%
XDD
2011. júl. 26. 23:26
 14/62 anonim ***** válasza:
97%
LolXD Te egy isten vagyXD Azt mondani a barátnődnek hogy vágóhídra viszed hát emberXD GratulálokXDXD
2011. júl. 27. 01:28
 15/62 anonim ***** válasza:
94%
Amúgy adj neki kukoricát!XD
2011. júl. 27. 01:29
 16/62 anonim válasza:
96%
Nahát a sírógörcs kerülget :D XD keressetek meg egy állatorvost hátha az segít :D
2011. júl. 27. 05:16
 17/62 A kérdező kommentje:
Hála istennek megszokta a baránöm hogy hülyéskedek vele, de lehet ez tényleg rosszul esett neki, de ha röfög akk már csak igazam van nem? Tegnap elment este, azt mondta utoljára, hogy ö csak azt akarta hogy változatos legyen a szexuális életünk, erre én mondtam neki, hogy az enyém az xD Persze poénbol , de tulreagálta, nem hiszem hogy ma látni fogom:S
2011. júl. 27. 07:42
 18/62 anonim ***** válasza:
74%

Mutasd meg neki hogy te hogyan képzeled a változatos sexet. szerez bilincset meg öltözz be pl gyilkosnak aki nőket erőszakol meg és játszd el vele:D

20/F

2011. júl. 27. 11:38
 19/62 anonim ***** válasza:
98%
De hát ebben igaza lett: az egyik nap lovat b.szol, a másikon kutyát. Hát nem elég változatos?
2011. júl. 27. 23:19
 20/62 A kérdező kommentje:
hát ennek semmi sem jó...megbeszéltük a dolgot rá vett hogy legyek benne énis ebben a kis játékban...mondtam jó. mikor végre szexre került a sor, négykézláb álltam, és mond tam nemi hogy : akkorj most fejj meg, MÚÚÚÚÚÚÚ. Erre kiröhögött, megsértődött megint és nem volt semmi.:( na mostmár tényleg mitcsináljak? Kiborit.
2011. júl. 29. 05:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!