Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan vágyad, ami úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan vágyad, ami úgy gondolsz a párodnak túl extrém lenne, és el kell titkolnod? Mi az? ÉS félsz h rájön pl. kitörlöd az előzményeket, vagy titkon reméled h megtalálja?

Figyelt kérdés
Bár a kérdés magas labda a vicceskedvűeknek, ha lehet normálisan válaszoljatok! Kösz!
2011. júl. 26. 22:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát figy mi sem várhatunk 80 éves korig hogy megtaláljuk az ilyen tipusú tökéletes lányt nem igaz? Nincs mást tenni mint beérni egy átlagossl ha az olyan szarul is hangzik. Amúgy nekem sem hangzik jól de hát nem igen tudunk mit tenni, bár én így is imádom a barátnőmet ha nincs meg neki az a beteges pervezsége ami nekem kéne:)
2011. júl. 27. 11:36
 12/14 A kérdező kommentje:
Én egyet értek az utolsóval. Főleg ha szereted a párodat, próbálod inkább vhogy szép lassan rávenni az ilyenekre, mint h dobd.
2011. júl. 28. 16:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát, nem szeretném ha olyan párom lenne, aki ilyesmire akarna rávenni. Menjen inkább keressen olyat, akinek hasonlóak a vágyai. Mindketten jobban járnánk. Rá is segítenék: én dobnám előbb.

A "szép lassan rávenni" a ráerőszakolni finomabb verziója.

2011. júl. 28. 18:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Én pl.azt nem mondtam el neki,és nem is fogom,hogy kipróbálnám egyszer egy lánnyal. Habár,izgatják a leszbis dolgok,én nem vagyok leszbi,csak közlöm,de szerintem ha élőben is megtörténne,kiborulna. Ezen kívűl,nagyon szívesen csinálnék szado mazo-s dolgokat,de ezeket tudja is,csak nem megy bele. De elfogadom így,mert nagyon szeretem.:) Én nem szoktam kitörölni,ha megtalálja,akkor megtalálja.:D
2011. júl. 28. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!