Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nem durva? Vagy hogy is mondjam.
Figyelt kérdés
egy hónapja szakítottam a barátommal,de ezt ide nem fogom leírni hogy mi okból. hozzá voltam szokva hogy minden nap szeretkezünk stb. Ma már nem bírtam magammal,elkezdtem masztizni és odajött hozzám a bordói dog kutyám és elkezdett nyalni "ott".....éppen orgazmusom volt és persze hogy hagytam neki...ez nem ribancos?mert én nem vagyok az....és mit gondoltok erről? 19/l2011. júl. 26. 21:18
11/25 anonim válasza:
Ezek után kváncsi leszek, milyen betegségre fogsz panaszkodni. :D
12/25 anonim válasza:
21:23
Ugyan már, kutyabaja lesz... :-D
Mellesleg szerintem is fake...
14/25 anonim válasza:
Persze h fake de attól még jopofa:D
És viszonoztad a kutyának?
15/25 Csaba9393 válasza:
szólj nekem és pótlom az előző bakodat
16/25 anonim válasza:
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
17/25 anonim válasza:
Szerintem kamuzol, de nem 0 a vloszinüsége, hogy megtörtént. Ha igen, gondolkodj el, hogy ki tanitotta be a kutyát.
18/25 RaksashaGirl válasza:
Most miért kell "moderátorozni" megint? Miért van az hogyha valaki kicsit is hülyeségnek tart egy kérdést, már jelenti?
Amúgy meg nem hinném hogy fake.. Előfordulhat az ilyesmi.. Jó, orgazmus alatt kicsit elborul az ember, de rendszert ne csinálj belőle.. Addig nem probléma míg nem teszed szándékossá.. Véletlen balesetnek elmegy :D
19/25 RaksashaGirl válasza:
előttem szóló: egy kutyát még arra is könnyű rávenni hogy meghágjon egy nőt.. No problem.. :D Olvastam xD Amúgy a legtöbb kutya reflexe.. Csak puszit adott a gazdinak. :D Az én spáncsim pl láb-fül fetisiszta.. Folyton a fülünket vagy a talpunkat nyalogatja.. Vagy a sajátját "szopogatja".. xd
20/25 anonim válasza:
Nem biztos h fake, ezt hívják ZOOFILIÁNAK. Nézzetek csak utána, jóóópár ilyen van hiába beteg dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!