Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 20- on évesek, mennyit szoktat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20- on évesek, mennyit szoktatok várni a szexel egy új kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 19:43
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
30%

kb 2-3 hét vagy max 1 hónap.

De sokat nem jó várni mert a szex nagyon is fontos egy kapcsolatban:) meg azért elég nehéz szex nélkül kibírni.

2011. júl. 26. 20:05
 12/34 anonim ***** válasza:
Ja és legtöbbet amit vártam egy lányra az 3,5 hónap volt mire lett rendes szex. Igaz 1,5 hónap után már volt orális szex. De megérte várni, mert 7 évig jártam vele.
2011. júl. 26. 20:10
 13/34 anonim ***** válasza:
55%
Kb. egy hónap, de ha minden nap találkoztunk, nem mindig sikerült kivárni. De soha nem durrbele volt, első pár alkalommal mindig csak a pasi elégített ki. Aztán ha láttam, hogy kellőképpen odavan értem, kiegyenlítődött a dolog.
2011. júl. 26. 20:32
 14/34 anonim ***** válasza:
48%

Kedves 20:32 válaszoló!

Én ha ezt tapasztalnám, akkor ott hagynám a csajt. Nálam alap elvárás, ha én kielégítem a csajt, akkor ő is engem. Nem fogok várni, hogy majd máskor.... Aki ilyen az mehet a fenébe.

2011. júl. 26. 20:45
 15/34 anonim ***** válasza:

Hát ez nagyon embertől függ volt olyan hogy a második talinál volt olyan hogy úgy 2-3 hónapot.

20/F

2011. júl. 26. 21:00
 16/34 anonim ***** válasza:
48%

Embere válogatja. Én fix, hogy nem várnék1 hónapot, max 1-2 hét.

Attól, hogy nőnek teremtettem még ember vagyok én is.

22/N

2011. júl. 26. 21:52
 17/34 anonim ***** válasza:

igyekeznék várni legalább 1 hónapot, aztán ki tudja, összejönne e :D

egy másik gondolat szerint meg minél hamarabb ki kell próbálni az illetővel, mert ha a szex nem jó, akkor az "halott ügy"

2011. júl. 26. 22:09
 18/34 anonim ***** válasza:

De én azt nem értem hogy miért a nőnek kell visszafognia magát?? a pasik ennyire nem képesek hogy visszafogják magukat???és akkor a nőkre mondják a rosszakat....

Meg miért van az hogyha egy nő hamarabb "engedi magát" akkor könnyűvérű stb... mivel hogy a pasi is ugyanúgy engedi magát akkor a pasi sem különb.A nő is ugyanúgy megkapja akkor a férfit.Milyen lenne már ha a nők is így gondolkoznának hogy :"hát túl hamar megkaptam ezt a férfit nem is kell már keresek mást aki nem engedi magát"

L19

2011. júl. 27. 10:52
 19/34 anonim ***** válasza:

20.45, elméletben megértem az álláspontod, és nyilván a legtöbb férfi ezt ha kérdeznék, "igazságtalannak" tartaná, de a gyakorlatban nem volt ebből semmi problémám.

Én úgy fogom fel, hogy előbb mutassa meg, mit tud - szívesen tették egyébként, a jelenlegi párommal is nagyon jó szexuális életet alapoztunk meg így lassan 2 éve.

Szívesen jövök össze olyannal, aki nem félti a felsőbbrendű pozícióját, és fontos neki az én örömöm. Nyilván az egyenlőség, kölcsönösség a hosszútávú cél, ez egy játék az elején. lehet, hogy fogsz találkozni hasonló felfogású nővel, azért írom, nem biztos, hogy érdemes rögtön lelépned.

2011. júl. 27. 12:02
 20/34 anonim ***** válasza:

12:02

Jó, hogy igazságtalannak tartanánk. Mert ha ő nem elégít ki engem, csak én őt és utána valami okból kifolyólag véget ér a kapcsolat?? Akkor magammal ba*sztam ki, mert nem éltem a lehetőséggel. Szerintem ez evidens, hogy mindkét félnek jó legyen.

De te tudod mit csinálsz, nekem ez nem lenne elég.

29 F

2011. júl. 27. 13:13
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!