Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem késő most már elkezdeni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem késő most már elkezdeni mensturálnom?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok ,de még midnig nem jött meg a havim , normális ez?
2011. júl. 26. 17:46
 1/9 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem gáz... későn érő vagy... nincs semmi gond.. addig örülj amég nincs vele gondod :)
2011. júl. 26. 17:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Carrie c. filmet (de a régebbit)! :D Vagy olvasd el a könyvet muahhahahahaha
2011. júl. 26. 17:47
 3/9 anonim válasza:

Szia!

Én 15 leszek februárba. Még nekem sem jött meg. Remélem, hogy nem lesz semmi gondom, és neked sem. Nagyanyámat örököltem ő is ilyen pici és neki 15 éves korában jött meg, szerintem nekem is. Neked a családod közül van aki későn érő?

2011. júl. 26. 17:55
 4/9 anonim ***** válasza:
16-ig normális,én úgy tudom.Volt legjobb bnőmnek is 15 évesen jött meg,nincs vele semmi gond.Nekem mondjuk 12 évesen jött meg,de utáltam,szal sztem jól jártál! ;D
2011. júl. 26. 17:59
 5/9 anonim ***** válasza:
17:55! Ha van kedved ismerkedni, írj privit!
2011. júl. 26. 18:52
 6/9 anonim ***** válasza:

afrikában a törzsegben 18 év körül jön meg...

komolyan mondom inkább örülj!!ér átkozd azt a napot amin meg fog jönni -.-

2011. júl. 26. 18:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Afrikában a törzsekben 18 év körül jön meg...

komolyan mondom inkább örülj!!ér átkozd azt a napot amin meg fog jönni -.-

2011. júl. 26. 18:59
 8/9 anonim ***** válasza:
16 éves korig is normális. Utána nőgyógyász.
2011. júl. 26. 19:05
 9/9 anonim ***** válasza:

18 éves korig normális, pár éve amolyan női elbeszélgető órán a védőnő azt mondta :)

de azért ne átkozd majd azt a napot mikor megjön, mert hiába hogy nyűg, de mégiscsak ettől lesz igazán nő egy lányból, ettől adhat életet egy kis csöppségnek :)

ne parázz, akkor még később fog megjönni! NO STRESS! :) meg fog jönni a megfelelő pillanatban, csak mindig legyen nálad betét és egy tartalék pamutbugyi, hogy ha esetleg megjön, ne legyél gondban:)

17/L

2011. júl. 26. 21:09

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!