Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek, biszexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek, biszexuális vagyok, vagy csak a kíváncsiság dolgozik bennem?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, és bennem ez a kérdés még sosem merült fel, főleg, mivel 3 éve boldog párkapcsolatban élek egy fiúval. Nemrég azonban az egyik nagyon jó, közeli barátnőmmel egy elég izgató álmom volt, amiből én nem csináltam nagy ügyet, jó poénnak fogtam fel (álmodtam ennél már nagyobb hülyeségeket is). Amikor azonban elmeséltem a barátomnak az álmomat, ő azt mondta, lehet, hogy biszexuális vagyok, mert emlékezett egy kb. 1 évvel korábbi esetre, amikor ugyanilyen szexit álmodtam egy másik közeli barátnőmmel (én erre már nem emlékszem.)

Én nem tartottam magam soha sem leszbikusnak, sem biszexuálisnak, igaz, szívesen kipróbálnám egy másik nővel, mert nagyon érdekel, hogy milyen lehet. De ezt eddig csak úgy fogtam fel, mint egyszerű kíváncsiságot, mert egyébként sosem tudnám elképzelni azt, hogy egy másik nővel járjak, vagy esetleg állandó szex-viszonyunk legyen. Az is tény, hogy vannak nők, akik "tetszenek" is, de azok általában vagy különösen szépek, vagy nagyon jó szexuális kisugárzásuk van. Eddig erre is úgy tekintettem, mint egyszerű szépérzékre, mert a női test (szerintem) nagyon szép tud lenni, ha ápolt és formás. Az más kérdés, hogy semmi visszataszítót nem látok abban, ha két nő simogatja, kényezteti egymást. Sőt, szerintem az is szép, illetve véleményem szerint kifejezetten erotikus.

Egyébként érdekes, mert engem a kifejezetten férfias fiúk vonzanak, a barátom is egy széles vállú, kidolgozott testű, férfias jelenség.

Szóval most akkor mi van?

2011. júl. 26. 17:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is álmodtam 8évesen olyat, hpgy én vagyok Luke a Star Warsból. Aztán felébredtem.
2011. júl. 26. 17:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Ja, azt elfelejtettem bele írni, hogy a barátommal remekül mennek a dolgok, és nagyon kívánom őt, és vele a szexet egyaránt... mikor ez a biszex dolog szóba került, viccesen mondtam is neki, hogy a nők leginkább azért nem érdekelnek, mert nincs "himbilimbijük". :) (Bocsánat a körülményes fogalmazásért.)
2011. júl. 26. 17:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Én még nem mondanám, hogy biszex vagy. De ne próbáld ki soha másik nővel, mert kitudja milyen hatással lenne rád. Inkább nyomd el ezt az érzést.
2011. júl. 26. 17:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem minden normális ember, fiú vagy lány szereti az embereket általában, nemtől függetlenül. Ebben nincs semmi elvetendő dolog. Férfi vagyok, és nekem tetszik a férfi teste is, és a nő teste is. Ezt nem szégyellem, és nem érdekel, hogy ezért a sok idióta gyerek mit mond rám. Az emberi test szép, erotikus, izgató, vágykeltő. Az egy más kérdés, hogy partnernek mindig az ellentétes nem közül választok. Ettől még az emberi test nagyon is izgató, érdekes és szép. (Csak a hülye tinik nem tudnak mit tenni egy ilyen egyszerű kérdéssel.)
2011. júl. 26. 17:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálam is ez a helyzet... vagyis olyasmi. :D Szerintem csak természetes érdeklődés, semmi egyéb. :)
2011. júl. 26. 18:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyjából egyetértek minden hozzászólóval, de ha azt írtátok volna, hogy igen, márpedig biszex vagy, akkor sem estem volna kétségbe. :) Köszönöm a válaszaitokat. Még neked is, Luka Skywalker. :D
2011. júl. 26. 18:08

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!