Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Be voltam pelenkázva a randin, és a lány tapizásnál észrevette azt hiszem. Mit csináljak?

Téged felizgat, ha be vagy pelenkázva?
Ezt magadnak csinálod?
Huhh... Tényleg eltűntek az emberek a Földről, és a helyüket ezek az értelmileg visszamaradott fattyak vették át???
-ReapeR-25/F

Nem tudom, h ez komoly e, de elképzelhető, hallottam már ilyenről, aki ezt szereti, sőt tőlem kért egyszer olyat h én is jelenjek meg bepelenkázva xD Természetesen tőlem távol áll ez, inkább kimaradtam ebből.. Eleinte azthittem , h valami vicc, és szórakozik velem, de csak nem adta fel, úgyhogy én voltam az, aki feladta.
Szerintem nem árt ezt megbeszélni, lehet h őt nem fogja zavarni és észrevette..bár ez nekem fura lenne, de nem az én ügyem. Viszont, ha nem vette észre, jobb ha megtudja, tehát jobb az elején tisztázni, aztán v elfogadja v nem. De az utóbbin szerintem ne lepődj meg, nem sértésnek szánom, csak ez tényleg nem egészséges.. :S

anyááááád ezmekkora. xddd ha lehetne gyakorin lájkolni... de nem. ezért megy fuckyeahra. :'DD
viszont ha nem kamu akkor betegvagy:O

Még nem hallottatok ilynről?Ez is egy fetish.csak nem olyan megszokott.De ha már itt tartunk,ugyanolyan feetish pl aki börruhára,lakk,vagy esetleg tangabugyira izgul.Aki pl tangára gerjed,meg tudja gyogyitani a psziholóhus?Szerintem nem.Esetleg el tudja nyomni egy darabig a vágyát.de örök életére a tangára bukik.Higyjétek el,én már sok helyen utánaolvastam,sokszor dobáltam kukába a dolgaim,hogy most VÉGE. Pár hónap,év,aztán kezdödik előröl.
De most ezzel a helyzettel nem tudok mit kezdeni.Várjak hogy rákérdez e? Vagy mondjam el neki?Vagy majd alakul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!