Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Be voltam pelenkázva a randin,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Be voltam pelenkázva a randin, és a lány tapizásnál észrevette azt hiszem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Még nem emlitettem neki hogy szeretek pelenkába lenni.Elkezdett simogatni,és biztos észrevette.Nem szólt semmit,mintha semmi nem történt volna folytatta.Felhozzam én a témát a következő randin,vagy hagyjam?Lehet hogy bejön neki?Nem mondta hogy nem akar velem találkozni többet.
2011. júl. 26. 17:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
inkabb egy pszhilogussal kene randizz!!!
2011. júl. 26. 17:20
 12/27 anonim ***** válasza:
68%

Téged felizgat, ha be vagy pelenkázva?

Ezt magadnak csinálod?

Huhh... Tényleg eltűntek az emberek a Földről, és a helyüket ezek az értelmileg visszamaradott fattyak vették át???

-ReapeR-25/F

2011. júl. 26. 17:24
 13/27 anonim ***** válasza:
62%
XDDDD ez FuckYeah Gyakorikérdések:DD
2011. júl. 26. 17:41
 14/27 anonim ***** válasza:
Amennyiben tényleg nem kamu, akkor valóban fel kell keresned egy pszichológust. Lehet, hogy valami sérült gyerekkorodban, mert ez teljesen abnormális. Ha kamu, akkor gratula a fantáziádhoz.:)
2011. júl. 26. 17:59
 15/27 anonim ***** válasza:

Nem tudom, h ez komoly e, de elképzelhető, hallottam már ilyenről, aki ezt szereti, sőt tőlem kért egyszer olyat h én is jelenjek meg bepelenkázva xD Természetesen tőlem távol áll ez, inkább kimaradtam ebből.. Eleinte azthittem , h valami vicc, és szórakozik velem, de csak nem adta fel, úgyhogy én voltam az, aki feladta.

Szerintem nem árt ezt megbeszélni, lehet h őt nem fogja zavarni és észrevette..bár ez nekem fura lenne, de nem az én ügyem. Viszont, ha nem vette észre, jobb ha megtudja, tehát jobb az elején tisztázni, aztán v elfogadja v nem. De az utóbbin szerintem ne lepődj meg, nem sértésnek szánom, csak ez tényleg nem egészséges.. :S

2011. júl. 26. 18:18
 16/27 ĦĨþñߎ ***** válasza:
62%
nem te vagy az a múltkori gyerek akinek az a apja megtalálta a használt pelenkáidat a kukában és utána kérdőre vont?
2011. júl. 26. 18:34
 17/27 anonim ***** válasza:
55%

anyááááád ezmekkora. xddd ha lehetne gyakorin lájkolni... de nem. ezért megy fuckyeahra. :'DD

viszont ha nem kamu akkor betegvagy:O

2011. júl. 26. 19:07
 18/27 anonim ***** válasza:
szerintem válassz! a csaj kell jobban, vagy a pelenka?! :D a 2 együtt nem fog menni
2011. júl. 26. 19:57
 19/27 anonim ***** válasza:
Sok van még a nyáriszünetből...
2011. júl. 26. 20:15
 20/27 A kérdező kommentje:

Még nem hallottatok ilynről?Ez is egy fetish.csak nem olyan megszokott.De ha már itt tartunk,ugyanolyan feetish pl aki börruhára,lakk,vagy esetleg tangabugyira izgul.Aki pl tangára gerjed,meg tudja gyogyitani a psziholóhus?Szerintem nem.Esetleg el tudja nyomni egy darabig a vágyát.de örök életére a tangára bukik.Higyjétek el,én már sok helyen utánaolvastam,sokszor dobáltam kukába a dolgaim,hogy most VÉGE. Pár hónap,év,aztán kezdödik előröl.

De most ezzel a helyzettel nem tudok mit kezdeni.Várjak hogy rákérdez e? Vagy mondjam el neki?Vagy majd alakul?

2011. júl. 26. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!