Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki heyzet volt, Mit tegyek most?
Figyelt kérdés
mindjárt 17 leszek, a barátnőmmel ez lett volna az első alkalom, amikor szexelünk. Mindekketen szüzek voltunk, csókolóztunk meg minden. Mikor megvolt az előjáték akkor lassan próbáltam a farkamat berakni a szerelmemnek, és ekkor a barátnőm tesója benyitott. olyan hirtelen jött az egész....El akarja mondai az anyjának, adolgokat mit tegyünk???2011. júl. 26. 16:50
11/22 A kérdező kommentje:
Lehet, de a barátnőmet féltem, mert első szex volt, és na...nem akarom hogy így derüljön ki
2011. júl. 26. 17:00
12/22 A kérdező kommentje:
a szerelmem pedig nem akarja az anyja orrára kötni a dolgot
2011. júl. 26. 17:00
13/22 anonim válasza:
mondja el a bnőd az anyukájának, hogy mire készültök.. így kaptok egy jó pontot, és ő is elmondhatja mire kell figyelni, így nyugodtabb lesz, és a tesója se tud zsarolni vagy beköpni titeket.
14/22 A kérdező kommentje:
már megtörtént a dolog az a helyzet, és nem szeretné elmondani
2011. júl. 26. 17:03
15/22 Dottorre válasza:
Elég nagy hiba... mondja el otthon, előbb-utóbb úgyis kiderül. 17évesen az ember már nem gyerek (csak jogilag), azt tehet amit akar, és elég érett a sexhez is. Ezt minden szülőnek (pláne anyának) be kell látnia.
16/22 anonim válasza:
sztem ne izgulj. az anyja is volt 17 éves tuti h nem 20 évesen dugot először. szval nem gáz ha ti mondjátok el :)
17/22 anonim válasza:
megfogja érteni ( az előbbi voltam)
18/22 A kérdező kommentje:
hát remélem hogy megfogja érteni, ráveszem, és akkor ketten fogjuk elmondani, szerintem úgy jobb lesz, nagyon szeretem őt, és nem akartam hogy ilyen legyen neki az első szex. Következőkor igyekszem hogy minden jó legyen.
2011. júl. 26. 17:24
19/22 anonim válasza:
Emiatt nem fogod elvesziteni.Amugy gondolom h nem igy tervezted az elsőt majd lesz jobb is csak szerezetek be egy zárat az ajtóra :):) sok sikerta továbbiakban :)
20/22 A kérdező kommentje:
Szerintem az anyuka nehezen fogja elfogadni hogy a kislánya már felnőtt, és baraátja van...
2011. júl. 26. 17:30
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!