Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van olyan sportos, izmos alkatú, harcias beállítottságú köztetek, aki szexbirkózna egy kajakos pasival?
Figyelt kérdés
Szerintem sokkal izgalmasabb így szexelni, mint az uncsi sablonszex és a nő is kiélheti az agresszióját.2011. júl. 26. 16:42
1/7 anonim válasza:
már megvolt (birkózásnak birkózás, de szex nem volt benn)
Szóval egy pipa a listára.
21/L
3/7 anonim válasza:
mi az a szexbirkózás? hogy képzeljem?
4/7 anonim válasza:
Sportos, izmos alkatú, harcias beállítottságú vagyok :) Ezeket eltaláltad :D
6/7 Solarian válasza:
Kérdező te nagyon emlékeztetsz egyik ismerősömre...
7/7 mixwre válasza:
Hello. Én is ezt szeretem, de nem igen lehet ilyen lányt találni...Neked sikerült? Egy pár hirdető lánnyal találkoztam, de nem az igaziak...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!