Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom sokszor túl hamar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom sokszor túl hamar elmegy szex közben. Mivel tudom vigasztalni? (lenn)

Figyelt kérdés
Ilyen esetekben mindig tök lelombozódik és rossz kedve lesz...hiába mondom neki, hogy ez engem nem zavar (de tényleg nem) és hogy én úgy imádom ahogy van...egyik fülén be, a másikon ki...soha senkit nem szerettem még ennyire és nem szeretném, ha ilyen miatt rosszul érezné magát...mit tudok neki mondani, amitől jobban érezné magát? én 18 vagyok, ő 20...:)
2011. júl. 26. 14:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Csináld azt legközelebb, hogy először orálisan kielégíted majd hozzábújsz addig simogatod amíg újra fel nem áll neki és csak azután kezdtek bele a tevékenyebb részbe. Másodjára sokkkal lassabban fog elmenni.
2011. júl. 26. 14:52
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ...de már próbáltuk így is...de csak párperccel bírta tovább...de van amikor tovább bírja...én pedig már azt is élvezem, ha csak simogat, vagy ha együtt vagyunk. szóval és csak meg szeretném valahogy vigasztalni, h ne legyen emiatt rossz kedve...:\
2011. júl. 26. 15:02
 3/11 anonim ***** válasza:
A túl hamar mit jelent?
2011. júl. 26. 15:03
 4/11 A kérdező kommentje:
pár perc
2011. júl. 26. 16:09
 5/11 anonim ***** válasza:
semmit nem tudsz neki mondani amittől jobb lesz neki, ilyen esetben az segít ha szex közben valami nem szexxel kapcsolatos dologra gondol és ha sex előtt ki szedi magának
2011. júl. 26. 16:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Az orgazmust próbáltad már?
2011. júl. 26. 19:32
 7/11 anonim ***** válasza:

Na jó de pár perc mit jelent?

Nekem pár perc az 10 percet legalább jelent.

2011. júl. 26. 19:34
 8/11 A kérdező kommentje:
a pár perc az miér tlegalább 10 perc?:O hát kb ilyen 5 perc...
2011. júl. 26. 21:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Én jóval tovább birom, de a barátnőmnek kb 3 perc is elég ahhoz, hogy orgazmusa legyen. Neked szokott lenni? mennyi idő alatt? Valami trükkötök nincs amivel előrébb hozhatnátok? Igazából ha orgazmusod van akkor már szinte mindegy, hogy utána meddig tart még a dolog.
2011. júl. 26. 21:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen..erre nincs kielégítő vigasztalás...ugyanis a szerelmes férfinek a jó szex ha a párja is elment..de hidd el ő inkább téged sajnál...én már csak tudom, egy év alatt egyszer sem mentem el..és eléggé nehezen, de beletörődtünk
2011. júl. 26. 21:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!