Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az anális öklözésről?
Van valami értelme? Előnye? Hátránya? Próbálta már valaki?
A barátnő vetette fel a témát, de félek hogy fájdalmat okoznék neki, vagy vmi gond lenne :/
Szóval jöhet minden az öklözésről, tanács, tapasztalat, vélemény! 19F
Ez nem így megy, hogy gyere öklözzünk 1et, ráadásul análba!!
Ez majd idővel, ha szereti az análozást és kellően tág, de tuti hogy nem egy éven belül...
Köszi :)
Első! "de félek hogy fájdalmat okoznék neki"
Ebből nem esett le, hogy én (pasi) őt (nő)? xD
Az utolsó válaszoló téved. Lehet tágítani, de mindenképp gyalogoljatok el a sexshopba és vegyetek egyrészt soksok síkosítót és különböző méretű plugokat, másrészt irány a Tesco és vásároljatok hozzá gumikesztyűt, az egyrészt jóval jobban csúszik, mint a kezed, ha be van síkosítva.
A következő lépés, hogy a kedves párod töltsön el pár napot fokozatosan növekvő plugokban (pár óránként 1 számmal nagyobbban), ezt ismételjétek meg párszor, közben lehet próbálkozni, hogy hány ujjad megy be neki,de semmiképpen sem szabad erőltetni. Aztán ha már minden gond nélkül 3-4 bemegy, akkor lehet próbálkozni óvatosan az 5.-el... ez hosszadalmas folyamat, és igényli a folyamatos gondoskodást... tehát, ha hetente 1X vagytok együtt, nem minden nap, akkor nem árt magának csinálni naponta a dolgokat.
Ennyi a javaslatom, lehet próbálkozni, aztán majd meséljetek, hogy hogy ment.
Nem kell állandóan viselni, pár órás ciklusokban ismételve megfelelően működik. Egyébként nyilván, ha fáj, akkor várni kell vele amíg elmúlik ,és lehet újra.
De kiegészítésnek valóban igaz, hogy mint minden anális játék, ez is tud fájdalmat okozni.
Sose értettem, hogy ez miért számít szexnek. Vagy a pisi-kaki játékok.
Én inkább maradok a gyomorszájon öklözésnél.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!