Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek, ez kihaszná...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek, ez kihasználás? (fiú-lány)

Figyelt kérdés

Fiú lány megismerkedik neten, komoly kapcsolat reményében egymásba szeretnek, majd jön a személyes találkozó. Ott fiú csókolja, vetkőzteti, pettingel a lánnyal. A lány engedi, mert szerelmes, majd mikor elválnak útjaik, és újra messze vannak egymástól, akkor fiú mondja "LEGYÜNK CSAK BARÁTOK, vágyból csináltam mindent nem szerelemből".

"Azt akartam neked jó legyen, nem használtalak ki" mondja a fiú. Mi a véleményetek erről?

2011. júl. 26. 13:57
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
de, ki akart használni.
2011. júl. 26. 13:58
 2/21 anonim ***** válasza:

ez kihasznalas. csak vannak ezek a dumak,h csak neked akartam jot meg ilyenek...

ezek a sracok szanalmasak

2011. júl. 26. 14:00
 3/21 anonim ***** válasza:
Persze h kihasználás
 4/21 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a füstgáz-visszaáramlás-gátló-mikroproceszor és a féklámpa-fényv-issza-huzórugó reciprokális értéke 10
 5/21 anonim ***** válasza:
0%
Az a véleményem, hogy a fiú egy szemétláda, a lány pedig egy fapina!! Hogy mondhatja valaki hogy szerelmes, ha még nem is látta élőben az illetőt??? Nem érintette meg, nem nézett a szemébe... Vagy kihasználta, vagy a találkozásnál a fiú csalódott mert nem így képzelte el a lányt és kiábrándult belőle. De ha lány vagy és rólad van szó akkor az önérzeted miatt jobb ha azt hiszed hogy kihasznált, mintha azt éreznéd hogy csúnya.. Szóval "megnyugtatom" az önérzetedet: KIHASZNÁLT!
2011. júl. 26. 14:02
 6/21 anonim ***** válasza:

Iskolapélda rá, jó nagy tapló lehet a fiú.

L/19

2011. júl. 26. 14:03
 7/21 A kérdező kommentje:
Én a lány exe vagyok, csak elmondta nekem, hogy járt :S És egyszerűen nem lássa be, hogy átverték, pedig a fiú már kerüli és koptatja lefele, de a csaj még mindig találkozgatni akar vele, meg barátja lenni, ha már nem szerelmes belé a fiú.
2011. júl. 26. 14:06
 8/21 napietus ***** válasza:
100%
a fiú kihasználta a helyzetet, a lány meg egy kis butus, ha az első randin ilyenbe belement.
2011. júl. 26. 14:06
 9/21 anonim ***** válasza:
73%
Még a végén hálás is legyen a csaj, mert jól átbaszták. xD Tipikus fiú duma.
2011. júl. 26. 14:20
 10/21 anonim ***** válasza:

lássa

x'D

2011. júl. 26. 14:23
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!