Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tegnap a barátnőmnek véletlenü...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap a barátnőmnek véletlenül a fenekébe dugtam a farkam a puncija helyett, azt mondta hogy neki furcsán jó volt, de én nem tudom?

Figyelt kérdés

Még csak negyedjére szeretkeztünk volna és oldalról akartuk kipróbálni, én a felső részével voltam elfoglalva a barátnőmnek (mellei, szája), nem néztem hova dugom be, aztán 1 perc múlva szólt, hogy rossz helyre dugtam, én gyorsan kihúztam, és egy kicsit sz@ros is lett a farkam. Barátnőm azt mondta, hogy érdekes volt neki, élvezte. Előjátéknál a fenekét is ugyanúgy szoktam nyalni mint a punciját, azt mondta hogy ezért nem fájt annyira neki, de egyébként nem gondoltam volna shoa, hogy oda dugom be neki. Aztán nekemm most a barátnőm azt mondta, hogy hosszabb előkészítés mellett, akár ki is próbálhatnánk az analis szexet, de én nem tudom, biztonságos ez? Nekem ő az első, neki viszont volt már kapcsolata korábban, ezért sem tudom, hogy ez jó e?

F/16

2009. ápr. 5. 20:55
1 2
 11/19 anonim válasza:
49%
Teljes mértékben egyetértek a 21:13-assal!
2009. ápr. 5. 21:15
 12/19 anonim ***** válasza:
83%
Attól, hogy 10 perccel előtte épp ott köröztél a nyelveddel, még nincs előkészítve a terep...Síkosító nélkül hogy a fenébe ment be hirtelen, felkészítés nélkül???
2009. ápr. 5. 21:16
 13/19 A kérdező kommentje:
Én 16 vagyok, ő 19
2009. ápr. 5. 21:17
 14/19 anonim ***** válasza:
73%
Aligha volt anál - szűz a barátnőd, ha csak így simán bement...
2009. ápr. 5. 21:18
 15/19 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem. azt mondta, hogy a volt barátaival is lefeküdt, azt nem kérdeztem, hogy análisan is, majd megkérdezem őt.
2009. ápr. 5. 21:21
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy döntötök, hogy anális szexet is akartok, akkor néhány fontos dolog: előtte mosdani, óvszert húzni. Anális _után_ feltétlenül cserélj óvszert, és mosdjál meg, mert ha a vaginájába ugyanazzal az óvszerrel hatolsz, akkor telefertőzöd baktériummal. Ne túl gyakran csináljátok, mert renyhülnek a végbélizmai.
2009. ápr. 5. 21:51
 17/19 anonim ***** válasza:

Tartsd meg a csajt :P

De kis naiv vagy.

Ha neki tetszik és te is bírod simán. Csak figyeljetek a higiéniára.

2009. ápr. 6. 12:44
 18/19 anonim ***** válasza:
75%

És az nem undorít, hogy sz@ros lett a farkad? Engem kikészítene az biztos! Na mindegy nem ez volt a kérdés...

Ti csináljátok nyugodtan.

2009. ápr. 6. 16:01
 19/19 anonim válasza:
énis tegnap állitása szerint a seggébe dugtam a lépcsőházba a kolbászom nem vettem észre hová dugom :D XD de azt mondta élvezte XD
2016. aug. 4. 17:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!