Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok elmenni? Kezdek aggódni. :/
Nem sűrűn masztizom, mostanság egyre többet, azért is mert kívánom, meg mert állandóan próbálkozom, hogy sikerüljön az orgazmus. De sosem sikerült...
Barátomnak sikerült elérnie egyszer, és máskor meg annyit, hogy nagyon kicsin múlt hogy sikerüljön, de már az "oda vezető út" is k*rvajó volt. (kézzel csinálta, még szűz vagyok)
Velem van a baj, vagy idővel sikerülni fog nekem is, nem csak a barátomnak? És ugye nem tartozom abba a bizonyos százalékba, akik képtelenek az orgazmusra?:S
Köszi az értelmes válaszokat.
Hát jó de van olyan is, aki nem teljesen képtelen rá, csak nagyon nehezen és ritkán jön elő orgazmus.:S és ilyen se szeretnék lenni.:/
És gyakorolok én saját kézzel, de nem nagyon érzek javulást, stb, ezért nem szívesen csinálom. Meg az is egyik baj, hogy "magamra" nem tudok úgy felizgulni, mint a barátomra, és ez is ront a helyzeten, mert így nem olyan jó.
A második nem olyan rossz ötlet, átgondolom. :D
Azért nem dugunk, mert még nem érzem hogy kész lennék rá...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!