Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem tudok elmenni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok elmenni? Kezdek aggódni. :/

Figyelt kérdés

Nem sűrűn masztizom, mostanság egyre többet, azért is mert kívánom, meg mert állandóan próbálkozom, hogy sikerüljön az orgazmus. De sosem sikerült...

Barátomnak sikerült elérnie egyszer, és máskor meg annyit, hogy nagyon kicsin múlt hogy sikerüljön, de már az "oda vezető út" is k*rvajó volt. (kézzel csinálta, még szűz vagyok)

Velem van a baj, vagy idővel sikerülni fog nekem is, nem csak a barátomnak? És ugye nem tartozom abba a bizonyos százalékba, akik képtelenek az orgazmusra?:S

Köszi az értelmes válaszokat.

2011. júl. 26. 11:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Mivel már volt orgazmusod, így kizárhatjuk, hogy képtelen vagy rá. Gyakorolj sokat önkezeddel.
2011. júl. 26. 11:51
 2/9 A kérdező kommentje:

Hát jó de van olyan is, aki nem teljesen képtelen rá, csak nagyon nehezen és ritkán jön elő orgazmus.:S és ilyen se szeretnék lenni.:/

És gyakorolok én saját kézzel, de nem nagyon érzek javulást, stb, ezért nem szívesen csinálom. Meg az is egyik baj, hogy "magamra" nem tudok úgy felizgulni, mint a barátomra, és ez is ront a helyzeten, mert így nem olyan jó.

2011. júl. 26. 11:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Esetleg maszturbálj a barátod előtt, maszturbáljatok közösen.
2011. júl. 26. 12:15
 4/9 Chrisstian_ ***** válasza:
Ennyi erovel dughatnatok is. Mi az akadalya?
2011. júl. 26. 12:19
 5/9 A kérdező kommentje:

A második nem olyan rossz ötlet, átgondolom. :D

Azért nem dugunk, mert még nem érzem hogy kész lennék rá...

2011. júl. 26. 12:22
 6/9 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Tudod, hol kell ingerelned saját magadat? Mer amíg ez nincs meg a barátod sem fogja nagyon tudni ezt. Szerintem azért nem sikerül az orgazmus, mert tök rossz helyen csinálod. Próbáld picit másképp másik helyen.. Nekem pl a kisajkak közötti rész nagyon érzékeny, esetleg húzd szét a puncid és úgy izgasd a csiklódat. De nekem ami mindig tuti beválik: széthúzom a puncimat és úgy tartom oda a zuhanyrózsát. Mindig elmegyek tőle. Próbáld ki. 16/L
2011. júl. 26. 12:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:D Sok helyen próbáltammár, meg minden, de nem adom fel próbálkozok tovább, és a zuhanyrózsásat kipróbálom még ma:D:D
2011. júl. 26. 13:15
 8/9 szldfbtg ***** válasza:
Házkulcsot tudod merre van nem?
2011. júl. 29. 00:58
 9/9 A kérdező kommentje:
?
2011. júl. 29. 15:27

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!