Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nap ti hányszor szerettek sexelni?
Ha tehetném éjjel nappal! De más dolgok is vannak a világon amik miatt lehetetlen h egész nap csináljam..+ a párom sem érne rá:D
És amúgy meg hangulattól függ.. van amikor a szeretkezés jobb és van amikor a vad szexet kívánom.
23/L
3-4x naponta, de a lehetőségek sajnos nem mindig adottak hozzá. Szex, vagy szeretkezés, éppen adott helyzettől függ ...
36/F
Ha lenne hüvelyi orgazmusom,akkor reggelől estig szexelnék!
De mivel nincs,így az eddigi kapcsolataimban próbáltam átérezni a szex fontosságát,és az együttlétet,és örültem ha volt 1 csikló orgazmusom. Szóval napi 1 szex volt az átlag,de ha lenne hüvelyim,akkor lehetne napi 10 szex is!
11:58:
Már ne haragudj, de nem hiszem el, hogy ennyire fantáziátlan emberek vannak:
- kutya póz esetén a partnered a hasad felől közelítve előre nyúl és tudja közben izgatni a csiklód
- lovagló póznál teljesen kényelmesen hüvelykujjal izgatható a nő csiklója
- hagyományos póz esetében lehet használni vibrációs péniszgyűrűt, hidd el, nagy élmény - legalább is az eddigi visszajelzések alapján.
- ha nagyon extrém póz, akkor is azért Te magad hozzáférsz általában a csiklódhoz
Azaz nyugodtan lehet fél tucat orgazmusod egy szex alatt, ha ügyes vagy. Vagy nem értem, ha dugnak, akkor a csiklód is hiába van izgatva közben? Akkor sincs orgazmusod?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!