Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan fiatal lányok akik nem borotválják a punciukat?
Figyelt kérdés
Engem kimondottan vonz, ha szőrös. Szerintem semmi köze a higiéniához, ha az ember rendszeresen mosakszik. A baj az, hogy ismerkedésnél ugye nem kérdezhetem meg tőle rögtön az első alkalommal, hogy csupasz-e vagy szőrös...2011. júl. 26. 09:29
1/15 anonim válasza:
Én nem szoktam soha borotválni. Egyenesen utálom!!!!
25L
2/15 anonim válasza:
Szerintem vannak. De tényleg ne kérdezd meg az elején. Legfeljebb, ha már "oda" kerültök...
3/15 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel!!! És még ugyanannyi idősek is vagyunk. :D
4/15 A kérdező kommentje:
Akkor én vagyok ennyire peches, hogy eddig csak olyan lányokkal ismerkedtem akik csupaszok? :S
2011. júl. 26. 09:35
5/15 anonim válasza:
Még annyit, hogy tényleg nincs köze a higiéniához. Aki nem fürdik rendszeresen, az a bőrt is leborotválhatja, attól se lesz jobb a helyzete:D
8/15 anonim válasza:
A borotválás neked azt jelenti, hogy csupaszra van borotválva mindenhol? Úgy értem nincs rajta egyáltalán szőr sehol?
Vagy azt jelenti, hogy fazonra van igazítva?
Én fazonra vágom, de hagyok rajta szőrt, mert nekem a tök csupasz punci visszataszító, és olyan pedofil feelingje van.
Én nő vagyok, nem kisbaba, egy nőn legyen szőr. Ne a lábán, meg a hónalján, de a punciján legyen.
Ahogy egy férfin is.
Kimondottan gusztustalan egy borotvált pénisz.
9/15 anonim válasza:
A borotvált pénisz az kiábrándító tud lenni:D
Az a baj, hogy a legtöbb nő nem csak saját magáért borotválja le, hanem egyfajta elvárásnak tekinti.
10/15 anonim válasza:
és fiúk, ha nyaljátok a puncit, nem zavar a szőr?? :/
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!